NOname
| NOname a întrebat:

Cum știi dacă e sfârșit de drum sau doar un popas? (metaforic vorbind)

53 răspunsuri:
| bPm a răspuns:

Cand nu mai poti sa te intorciwinking

| marian23213234 a răspuns:

Atunci cand este sfarsitul simti fluturasi in stomac dar cand este un popas simti in suflet ce trebuie sa faci... Sper ca am inteles bine si tu la fel...

| Infect a răspuns:

Cand nu mai realizezi, atunci sti ca e sfarsitul de drum. popasul este, cand cazi ostenit la pamant ca sa te poti ridica dupa aceea sa iti continui drumul (metaforic vorbind )

| ninaelenadobrev a răspuns:

Atunci cand e sfarsitul drumul, simti ca nu mai poti face nimic, iar cand e un popas, simti ca esti intr-o stituatie grea din care pana la urma iesi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sti pentru ca se aseamana prea mult. amandoua sunt sfarsituri, temporare sau partiale. Poti termina drumul, si incepe unul nou, sau poti sa iei o pauza si sa reincepi calatoria.
E o intrebare cu multe raspunsuri.

| RS4 a răspuns:

Trebuie sa stii ca nu e doar un popas, daca ai puterea si vointa interna de a merge mai departe, de a trece acel hop care te tine in loc! Daca nu ai acea putere de a trece mai departe, acel popas poate insemna sfarsitul (mai multor lucruri). Paaa! happy

| Delicacy a răspuns:

Încă mai ai benzină.

| Hevnoraak a răspuns:

Consideri că e capăt de drum atunci când, după drumul lung găsești cea ce căuți deseori răspunsuri la întrebări care te frământă. Atunci când ești la capăt de linie simți o satisfacție o senzație de împlinire ști tu în sinea ta că e gata, am ajuns în sfârșit la destinație am găsit ce căutam.Dar dacă e un simplu popas spre un țel îndepărtat atunci vei simți un ușor sentiment de dezamăgire și de neîmplinire.

| ostea a răspuns:

Daca este sfarsit de drum stii asta, simti asta..pentru doar atunci cand invatam din cele intamplate putem ajunge la sfarsit de drum,
observam ca lucrurile nu mai sunt asa cum erau ca si inainte,
Pur si simplu inima simte asta...

| WhatheWow a răspuns:

Eu, intotdeauna urmaresc "semnele de circulatie" si incerc, de cele mai multe ori sa nu intru pe un "Drum inchis" insa, atunci cind inevitabilul soseste, sper sa fie odata cu senilitatea unei anumite virste.

| Inferno a răspuns:

Nu exista sfarsit de drum ci doar un nou inceput de drum, acolo unde se termina un drum incepe altul.

NOname
| NOname explică (pentru Hevnoraak):

Iar când drumul e o relație, o prietenie, iubire...? Atunci sfârșitul nu e tocmai îmbucurător. Cum știi că s-a sfârșit?

Noi suntem autorii sfârșitului? Noi suntem cei care decidem când e punct și când e virgulă? Dar când nu?...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, este o carte, "The Secret"... acea carte descrie mult gandirea pozitiva. Pur si simplu nu exista sfarsit! Stiu ca pare ciudat, dar asa este! Viata, sau EL iti ia ceva, ca sa ai loc de altceva mai bun. Mereu gandi asawinking! Poate ca nu vine acel " ceva mai bun " asa repede, dar daca tu gandesti pozitiv, universul lucreaza cu tine, si tu cu el!winking (Poate ca pare o tampenie, dar citeste cartea, e si pe romana!)

| Mădă0611 a răspuns:

Moartea e singurul sfarsit de drum.

| DamnedShadow a răspuns:

Sfarsitul inseamna pierderea oricarei sperante de a continua o lupta. Popasul e momentul in care, obosit, te retragi ca sa vezi mai bine ceea ce se intampla in jurul tau in mod obiectiv. Cand revii, ai o alta perspectiva asupra problemei.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

"The Secret" îmi e familiar.
Îmi pare credință/religie prezentată sub o altă formă, una universală, ceva mai comestibilă, rațională, prietenoasă...
Și într-adevăr, autosugestia ne poate influența pozitiv sau negativ, încărcându-ne cu diverse energii.
Practic asta și este credința - indiferent în ce - efectul Placebo.
Dar cât timp face bine, eu sunt numai pro.

| MaliciousDeath a răspuns:

Mereu e vorba de un popas, mai puţin atunci când îţi pierzi motivaţia.

| Woodenpints91 a răspuns:

Dacă ştii exact destinaţia la care vrei să ajungi.

| thebeggar a răspuns:

Dacă aș ajunge la o răscruce,(bifurcație) nimic mai simplu, las' pe nea' arbitru să aleagă... (instinctual vorbind)

| foxsilver a răspuns:

De multe ori, depinde de noi daca vrem sau nu vrem sa fie un sfarsit ori doar un popas; dar nu intotdeauna.In schimb, sunt sigura de faptul ca depinde de noi cat de mult putem acorda credit persoanei in care am investit sentimente si timp.Depinde de cat de mare este iubirea noastra fata de acea persoana, de-aici si rabdarea noastra fata de ea.De multe ori suntem tentati sa asteptam raspunsul din partea celuilalt, in felul asta crezand ca ne usureaza misiunea de a decide, dar exista riscul ca ca acel raspuns sa nu vina, iar noi sa pierdem timpul degeaba.Aici,intervine ideea de cat de multa importanta ne acordam noua, timpului nostru, vietii noastre, etc. Sa nu uitam si de surprize, ele sunt mari si multe in viata.

| ZyZo333_7286 a răspuns:

Te uiti in fata si te gandesti daca ai ajuns unde tiai propus

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! de 12 ani de cand sunt bolnava, am avut perioade cand am zis: gata asta e sfarsitul drumului, am revenit si am multumit bunului Dumnezeu si am zis:
A fost doar un mic hop/popas...si acum am mici"popasuri" unul fiind chiar ierisad dar astazi sunt iar alaturi de voi si ma bucur.
O zi minunata sa aihappy

| RAY a răspuns:

Cand isi pierzi speranta desigur, daca vezi ca viata nu are nici un rost sa mai speri la ceva imagineazati sa pierzi totul si sa suferi si de cancer in faza terminala

| RAY a răspuns (pentru caramela):

Ce boala ai de tine atata timp?

caramela
| caramela a răspuns (pentru RAY):

Astm bronsic dependent+alte afectiuni datorita tratamentului intes.straight facestraight face
O zi frumoasa sa ai si multa sanatatehappy

| RAY a răspuns (pentru caramela):

Isi doresc sanatate multa

| Synapse a răspuns:

Daca ne referim la viata, sfarsitul este atunci cand...mori.Daca ai ajuns realizat si cu bani, iti dai seama ca popasul este atunci cand oamenii din jurul tau sunt ca ţâganii aia care vor sa-ti vanda zmeura si fragute. Evident, metaforic vorbind.

NOname
| NOname explică (pentru caramela):

Sănătate, caramela, și un drum lin, frumos și plin de bucurii.

caramela
| caramela a răspuns (pentru NOname):

Multumesc asemeni si tiehappy multe realizari frumoase sa ai, si tot ce e mai bun si frumos sa ai partehappy
O SAMBATA FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGIhappy

| lovitddefulger a răspuns:

Nu cred ca omul poate concepe sfarsitul, similar cum nu poate concepe inceputul.Cred ca ce este cu adevarat important e sa incerci de mai bine si sa te bucuri de calatorie, oriunde duce ea.

Întrebări similare