La 10 ani radea toata clasa de mine rad si acum eram o ratata da ce m am enervat pe mama eh nu ca nu mai sunt ratata daa
Off! Dar alta discutie mai interesanta nu gasiti? Asa de plictisitor!
Intru si eu sa raspund la o intrebare si ce vad: se creaza un mini-chat cu parerile contradictorii ale userilor. Stiu ca realizati ca oricine are conceptile, parerile si ideile sale despre viata, ca n-aveti nimic de castigat daca ii ademeneti pe altii spre gandirea voastra. Am zis ca stiu, acum ma intreb, oare asa este? Inteleg sa dai replica unui raspuns iesit din comun, sa mai pui putin piper, dar sa se ajunga la asa ceva...(nu doar la aceasta intrebare si la toate cele legate de religie). Nu stiu, mai schimbati si voi placa .
Revenind la intrebarea ta: Cand am fost mica, obisnuiam sa stau cu cei mai mari ca mine. Ei mereu imi spuneau ca nu exista Mosul, eu ii contraziceam zicand ca este invidie. Desi negam ideea, in sinea mea se nascuse un mare semn de intrebare in privinta acestuia. Incet, incet, am realizat adevarul. Continui sa cred in existenta unei fiinte care a creat lumea, indiferent de nume(Dumnezeu, Allah...). Faptul ca nu ar exista nu m-ar deranja deloc. Din contra, as fi putin dezamgita ca am pierdut ceva timp dar dupa ce as analiza situatia, as realiza ca toata aceasta nestiinta a avut rolul ei, acela de a-mi incerca ratiunea.
Dar eu cred ca tu esti plecat de acasa, ca sa ai atata lipsa de bun simt, esti fara un pic de discernamant baietase. Dumnezeu exista, clar, in sufletul fiecaruia! Trupul ti se ingroapa, iar sufletul ti se ia, deoarece e creatia lui Dumnezeu, iar tu esti un zero barat!
Faza cu mos craciunul, e o chestie inventata de noi, sa fim fericiti.Asa ca baga-ti mintile in cap, pana ce nu vei fi trasnit de cele divine!
Tu vorbesti serios, chiar nu exista Mos Craciun? :O Pentru unii Mos Craciun exista toata viata, altora cadourile le vin sub forma de imbratisari si fericire dar cei cu adevarati tristi sunt cei care nu s-au bucurat niciodata si care nu au vrut sa creada sau care si-au pus intrebari ce depasesc granitele mintii despre Dumnezeu. Mos Craciun exista atat timp cat doresti u dar chiar si atunci cand vei renunta la el tot va continua sa iti trimita cadourila fel e SI Dumnezeu
Cand am aflat ca Mos Craciun nu exista nu mai tin minte exact ce reactie am avut.Cat despre Dumnezeu, nici eu nu cred, sincer sa fiu nu prea am fost impresionat pentru ca acest lucru l-am descoperit treptat punandu-mi o serie de intrebari la care puteam sa raspund apeland numai la ratiune ci nicidecum la basfemiile scrise in biblie. Tind sa cred ca mi-a parut mult ma rau cand am aflat ca Mos Craciun nu exista. Buna intrebare si de altfel si raspunsul lui Teddy. Dar Teddy incearca sa meditezi si asupra faptului ca pentru multi oameni acest Dumnezeu reprezinta ceva in care ei isi pun spertanta.
Ba FRONEA, te-ai lovit la capatana? Tio tras Visinescu una in cap? Logic ca DUMNEZEU EXISTA! Dar oricum materia ta cenusie e cat o aluna, si nu na astept sa ai vreo revelatie! HAHAHA