Da` ce mă e fraier să meargă cu trăsura romanilor? Și-a luat Bugatti n-ai auzit, a luat unu` poleit în aur cu banii de la cutia milei.1 milion de euro plus 200.000 auru `.
Pai prin biblie se zicea ca va veni calare, ca stefan cel mare, pe-un cal alb... povesti cu fat frumos
Doamne Fereste, dau din nou de tine?
Fetitoooooo!
Ai mai mult de 10 ani?
Ori ai mai mult si nu esti intreaga la minte!
Tu esti credincioasa macar?
A nu stiu cata oara iti repet asta!
NUMAI DUMNEZEU TATAL STIE CAND VA VENI SFARSITUL LUMII!
nici Iisus nu stie.
Doamne, te rog sa nu mai dau de intrebarile asteia!
Ma Marioara, nici nu s-a pomenit de Iisus! Nu te-ai informat de pe internet, televizor, radio, ziar etc? Este vorba de o secta neoprotestanta din SUA, care a dorit sa se faca remarcata, cunoscuta prin cuvintele unui pastor care delireaza.
Inca ceva... acestia vorbesc doar de un sfarsit al pamantului, al vietii de pe pamant, o distrugere al lui si al oamenilor, armaghedonul cum il numesc ei. Ei nu cred in Hristos, nu-l recunosc ca fiind Dumnezeu, nu cred in cruce, nu cred in Biserica etc. Ai destule mijloace de informare! Foloseste-le! Sa nu va fie lene sa le folositi! Altii nu au un calculator, nu au un televizor, sau un ziar, pe cand voi le aveti pe toate. Ce naiba, puneti-va mintea la lucru, si lucrati cu mainile alea 2 care le aveti.
Da...am auzit ca vine cu un R1... Ochelari de soare la ochi, o tigara si bere! Dar am auzit ca noua nu ne da, al dq ce calic e