| Klara a întrebat:

Cum va explicati faptul ca unii oameni chelesc sau incaruntesc peste noapte? straight face

4 răspunsuri:
| BeT a răspuns:

De chelit nu am auzit de incaruntit da. Explicatia cea mai logica am auzit-o de la inteleptii Kabbalei.In timpul somnului"sufletul"paraseste trupul si se intoarce in adevarata lui lume, iar la intoarcere poate trece prin diferite lumi nu prea placute lui(iadul de ex.)si se sperie foarte rau-in contact cu trupul se produce acea incaruntire, alti au inebunit peste noapte. Povestea e foarte luuuuuuunga.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu am auzit sa cheleasca cineva peste noapte.De incaruntit insa da. Din auzitele mele, se pare ca acest lucru se inampla cand persoana respectiva are un soc enorm, o suparare care-l copleseste, o situatie dramatica. Ce se intampla dpdv anatomic si chimic cu parul, nu pot sa-ti spun! Uite unele informatii aici:
http://www.benessere.ro/Frumusete/490/Fire-albe-timpurii.html

| coddy24 a răspuns:

Uite de exemplu stresul este un factor foarte important. Sau e ereditar big grin. Uite de exemplu o fetita pe la 10-11 ani a albit toata de la o sperietura, exista multe cazuri dar cred ca doctorii sau savantii iti pot explica cel mai binetongue

| Arthur a răspuns:

Un cunoscut însoţea un tren plin cu muniţie şi armament în calitate de ofiţer însoţitor. La un moment dat trenul a deraiat luând foc, el ajungând pe şine aruncat de şocul impactului la o oarecare distanţă. Cât timp a stat pe şine cu picioarele rupte nu a putut spune, dar i s-a părut o veşnicie. Aşteptând ajutoarele şi ştiind că muniţia poate exploda în orice moment, el find expus în totalitate, imobilizat, a albit în totalitate - lucru de care şi-a dat seama abia la spital când a avut al doilea şoc uitându-se în oglindă.