Întrebare recomandată | white93 a întrebat:

Cum va imaginati sfarsitul Terrei?

Răspuns Câştigător
| suffarstar a răspuns:

Cums scrie si in apocalipsa si permite - mi sa citez:
12 Când a rupt Mielul pecetea a şasea, m-am uitat şi iată că s-a făcut un mare cutremur de pământ. Soarele s-a făcut negru ca un sac de păr, luna s-a făcut toată ca sângele,
13 şi stelele au căzut din cer pe pământ, cum cad smochinele verzi din pom, când este scuturat de un vânt puternic.
Apoc 8.10; Apoc 9.1;
14 Cerul s-a strâns ca o carte de piele pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s-au mutat din locurile lor.
15 Împăraţii pământului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor.
7 Îngerul dintâi a sunat din trâmbiţă. Şi a venit grindină şi foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe pământ: şi a treia parte a pământului a fost ars, şi a treia parte din copaci au fost arşi, şi toată iarba verde a fost arsă.
8 Al doilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare: şi a treia parte din mare s-a făcut sânge,
9 şi a treia parte din făpturile care erau în mare şi aveau viaţă au murit, şi a treia parte din corăbii au pierit.
10 Al treilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor.
11 Steaua se chema „Pelin"; şi a treia parte din ape s-au prefăcut în pelin. Şi mulţi oameni au murit din pricina apelor, pentru că fuseseră făcute amare.
12 Al patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei, şi noaptea de asemenea.
13 M-am uitat şi am auzit un vultur care zbura prin mijlocul cerului şi zicea cu glas tare: „Vai, vai, vai de locuitorii pământului din pricina celorlalte sunete de trâmbiţă ale celor trei îngeri care au să mai sune."

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauze naturale, mai mult ca sigur. Încet-încet, ciclul refacerii naturii se încheie, ni se termină resursele, nu vom putea supraviețui, ne vom mânca unul pe altul și ultima persoană va muri. Doar dacă nu ne lovește un asteroid mâine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul terrei? venirea Domnului Isus. pe terra va fi iadul. deci nu se va sfarsi prea curand

| BrokenArrow a răspuns:

Ca in "Legendă vie". thinking

| AdycuThebest a răspuns:

Uita-te la filmul 2012big grin

Apache
| Apache a răspuns:

O mare de sange printre orase distruse.

Pana sa ne distruga natura o vom face noi insine

| mihai9770 a răspuns:

Cred ca se va distruge in timp din cauza poluarii.