| S3LeNa a întrebat:

Cum va imaginati voi viitorul? o lume cu roboti, sa fie deja distrus pamantul.Doresc de la voi un exemplu stralucit nu pe care le-am dat eu ca exemple.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Uită-te la Zeitgeist III - Moving forward.
Nu-mi imaginez viitorul CHIAR aşa, dar cam pe-acolo happy.

| AvalohAlyn a răspuns:

Din pacate mi-l imaginez ca fiind unul cu oameni mult mai rai, mai avari, mai neiubitori, mai modernizati si mai evoluati negativ.Nu vad un viitor indepartat pentru omenire fiindca el nu exista, nu cred ca mai dureaza mult existenta planetei dar nu cred in 2012.
Oricum:cu mult modernism si rautate.

| mihaibrasov a răspuns:

In viitor (adica peste sute si mii de ani) sper sa evoluam la o alta stare de energie spirituala in care realitatea fizica sa nu mai existe si sa nu mai conteze.

| Annitu a răspuns:

ROBOŢI :)) O P*** roz din fier cu luminite :o O MÂ FÂ GÂ :-t http://annitu.blogspot.com/2011/02/roboti.html =))

| theorizer a răspuns:

Exact ca acum, doar ca cititul gandurilor va fi scos in afara legii waiting

| pancreasus a răspuns:

Unul in care vor fi mult mai putini oameni. Chiar daca nu ar fi criza financiara, si nici incalzire globala, pamantul poate suporta un anumit numar de oameni, iar noi ne c-am apropiem de el. Exista doua variante, prima, cea mai probabila, o sa fie foarte multi oameni, o sa murim de foame si boli(poate o pandemie), populatia scazand dramatic, sau guvernele vor lua masuri contra suprapopularii, probabil cu avorturi obligatorii, si copii aparuti ilegal, care vor trebui ascunsi de autoritati.
Desi mult exagerat, si cu un umor nu grozav, filmul idiocracy descrie cel mai bine viitorul.

| AshiChan a răspuns:

Eu imi imaginez ca as putea calari animale preistorice readuse la viata prin experimentele stiintifice ale oamenilor de stiinta laughing si.ca am putea citi gandurile unei persoane(asta ar fi chiar tarelaughing ) Cam asa imi imaginez eu viitorul happy

Întrebări similare