| AvalohAlyn a întrebat:

Cum va îmbogățiri voi cultura generala?

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Citind cărți, pentru că doar oamenii care citesc cărți sunt culți... glumeam rolling on the floor!
Voluntar sau involuntar poți căpăta informații, pe cale auditivă primești mai mult conținutul involuntar și cel voluntar este produs mai mult pe cale vizuală. Pe tine cred că te interesează cel mai mult o metodă conștientă, așa că, citește cărți (nu mă refeream la faptul că este rău să citești cărți), articole, uită-te la documentare la TV sau pe YT la diverse videoclipuri care te interesează pe tine, că doar orice aparține de cultura generală, joacă-te multe jocuri cunoscute pe PC și mai pe scurt ca să nu te plictisesc, reține orice informație prinzi și asta este totwinking.

| aumih16 a răspuns:

Citind carti! doar nu te astepti ca stand la calculator sau la laptop! sa capeti cultura generala nu!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citind cărți, căutând pe internet articole interesante, vizionând emisiuni educative și documnetare la TV, plus să pun întrebări celor competenți.

| Anonima163333 a răspuns:

Pai...citesc multe carti despre domeniile care ma intereseaza.Sunt pasionata de Univers, corpul omenesc, animale si de plante. Uneori ma uit la documentare, mi se par foarte utile si ma ajuta enorm.
Ii intreb pe oamenii mai mari si mai culti decat mine.Profesoara mea de biologie m-a ajutat sa imi imbogatesc cultura generala.
Caut pe net informatiile care ma intereseaza.Nu stiu ce m-as face fara internet.