| BeT a întrebat:

Cum va puteti da seama de un om cu o minte "sanatoasa"?!? Dupa ce va principii va ghidati pentru a descoperi acest lucru?!?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu-l inteleg nu prea-l judec pe el.Imi spun ca e prea complicat pentru mine. O seara buna.

14 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Mă ghidez, după principiile educative/morale ale atitudinii acestuia.

| Hombre a răspuns:

Adevar ai spus, ca chiar daca ti-ai smbat nick-ul in @Bet naravul tot pe al lui "traian" il ai. Si acum raspunsul la intrebare; dupa faptele si putera de asimilare a cunosintelor lui.

soothe
| soothe a răspuns:

Te uit in ochii lui

| BeT explică:

@siegfried, ai picat in "plasa", din raspunsul tau imi pot da seama cita minte ai tu! Chiar daca nu am formulat bine intrebarea@andy-a inteles ce vreau. OK

| BeT explică:

@siegfried, nu te speria sint tot eu! Sti cum se zice:Lupul isi schimba blana, dar naravul ba.

| Caia a răspuns:

Siegfried! tie poate ti se pare o intrebare banala dar esenta acestei intrebari poate fi cercul de opinii care se creeaza aici si modul in care fiecare gandeste si reflecteaza liber asupra ei.
Ca sa revin la subiect ma bazez pe "al 6-lea simt" si in modul cu care se uita la minehappy

| siegfried182005 a răspuns:

Pai sa raspund sincer: tu nu ai scris corect intrebarea... Apoi, ce legaruta are intrebarea asta cu stiinta sau cu filozofia? Nu ai ce face pe acasa sau pe la serviciu? De ce ne insulti cu asemenea intrebari fara nici un scop? Sincer acum: ce fel de raspunsuri te asteptai sa primesti la o asemenea intrebare idioata si cu ce te-ar fi ajutat?

"cita" asa se scrie? Lasa-ma sa ghicesc: n-ai mai avut ce spune si ai bagat-o pe asta cu capcana. Iti spun eu cum arata o capcana. Iti amintesti de intrebarea aia despre justificarea uciderii copiilor ce nu-si respecta parintii? Iti amintesti ca multi cre(s)tini au raspuns indignati :" Cum poate cineva sa gandeasca sa ucida niste copii". Iar cand au aflat ca tocmai zeul lor le cerea asta in Biblie, au amutit in prima instanta, iar apoi dupa ce s-au desmeticit din soc, au inceput cu remarci de genul: "Cum puteti sa va folositi de citate din Biblie dupa bunul plac; blablabla; Ca citatele alea trebuie sa le interpretezi, nu sa le iei ca atare". Sunteti de rasul lumii unii din voi!

Pot sa jur ca era unul cu nick-ul "traian" care a postat intrebarea.straight face
Cred ca nu mai vad bine.

| andy_3925 a răspuns:

Prin felul in care vorbeste, cum pune problema in anumite situatii, comportamentul fata de ceilalti oameni, prin cunostintele de care da dovada...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori cand cineva nu este de acord cu noi si aduce o teorie noua in discutie, merge pe niste principii pe care nu le intelegem, il consideram putin cam deplasat mintal.
Ziceau latinii :,, minte sanatoasa in corp sanatos``.hee hee Poate fi si acesta un principiu de ghidarewinking (daca-ai inteles ce vreau sa zic).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa comportament sau vorbabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut ca pe site-uri se procedeaza asa "cat fac 4+3=..." daca raspunde corect, e ok.

| cevazacelamineintorace a răspuns:

Iti poti da seama daca te uiti adanc in ochii lui/ei.
El/Ea se va balbaii si atunci vei vedea daca chiar minte.