Draga Adrian parerile noastre mai putin conteaza.Biblia ne relateaza despre sfarsitul lumii.Este Cuvantul imutabil al lui Dumnezeu si doar El cunoaste viitorul.Citeste apocalipsa si o sa-ti faci o imagine despre sfarsit.
Un cutremur extrem de mare care sa rada tot.Asa mi-l imaginez eu mereu.Si e foarte posibil.
Ai mai multe optiuni, printre care cea atee si cea biblica. Daca faci referire la prima sigur un oarecare cataclism (meteoriti, explozi termonucleate, virusi, vulcani, etc) duce le disparitia existentei umane. Din punctul de vedere Biblic, omenirea nu dispare in totalitate ci doar forma de existenta actuala a omenirii urmand o noua dezvoltare a umanitatii pe o noua planeta si sub o forma total deosebita fata de cea actuala si fizic si intelectual si existential cu noi capacitati intelectuale si chiar fizice.
Printr-un Al Treilea Razboi Mondial. Cand stiinta, se va pune cap la cap cu religia, atunci va veni sfarsitul lumii, cel putin din punctul meu de vedere. Dar bineinteles si politica, are partea sa de legatura in toata aceasta harababura.
Sfarsitul lumii ar inseamna sfarsitul rasei umane.Eu cred ca o sa disparem ca si dinozaurii sau daca nu printr-o boala fara leac.Stiu sigur ca nu o sa fie sfarsitul nostru din cauza razboiului.este imposibil si tine de logica.
O lumină mareee, orbitoare, produsă de Soare. Apoi întuneric total pentru milenii.
Cutremure,poluari(cum sunt si acum), radiatii CAND am vazut ce a fost in Japonia atunci mi am spus ca este sfarsitul lumii
Nu mai crede nimeni in Isus Hristos , In Biblie , IN Dumnezeu ? Trebuie sa se implineasca multe semne pana la sfarsitul veacului acestuia 1.Anticristul 2.Rapirea biserici 3.Reconstruirea templului din Iersualim 4.Anticrist se proclama Dumnezeu 5.Anitcrist conduce lumea6. Cei 7 ani ...Necazul cel mare ! ---Biblia zice---
anonim_4396 întreabă: