| AvalohAlyn a întrebat:

Cum vi se pare melodia? Ce parere aveti de interpret la prima vedere?

Eu zic ca a fost(e mort) un om cu probleme medicale, de obezitate etc dar caruia in ciuda greutatilor pe care le-a intalnit si problemelor(probabil tot de obezitate dar si alte probleme(ale sufletului etc, ma rog)i-a placut muzica si viata, i-a placut probabil sa traiasca. Ceea ce unii dintre noi nu o facem din pacate.

PS:Am pus-o si la stiinte si filosofie fiindca intrebarea e si in legatura cu modul de a trai, conceptia fiecaruia etc.

Aceasta este melodia:http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

Multumesc

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Ador melodia, de pe la vreo cinci ani.Imi da o stare de bine si ma incarca de energie pozitiva.

In legatura cu artistul care a facut cover-ul, IZ, eu il respect enorm.Stiam de ceva timp ca a murit din cauza problemelor cu obezitatea, dar ce e mai mult de admirat la el cred ca este pofta de viata pe care o avea intotdeauna, detasarea cu care a privit moartea in fiecare clipa.Cantaretul asta chiar a facut ceva pentru omenire, si anume ca ne-a lasat minunatia asta de cantec, care e imposibil sa nu-ti placa.

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este de apreciat.Are abilitatea de a-si concentra energia si de a trai cu scop.Altii ar renunta de mult la lupta, si-ar plange de mila, si ar intra in depresie.Cred ca numai Dumnezeu il intareste.Toata stima!

| EmaS a răspuns:

Delirosa
Imi pare rau! Poate ca acum ii este bine.

| EmaS a răspuns:

Ardnaxur1961
Te mai si numesti expert TPU.Pacat.Ar trebui sa dai dovada de mai multa intelepciune si maturitate.

| EmaS a răspuns:

Woodenpints
Pentru tine nu este nimic iesit din comun sa jignesti pe cineva.Dar la tine, mi se pare ceva normal, pe cand la un om se care se respecta pastreaza niste limite ale decentei.

| EmaS a răspuns:

Mhn24
Da,dar tu ai auzit de bunul simt? Si nu ti-ai pus intrebarea daca nu cumva au ei dreptate?

| EmaS a răspuns:

Woodenpints
Trebuie sa depui si tu un pic de efort.Promiti? Asta ca sa poti sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Care-i treaba cu minutul 1:54 thinking

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eu nu înţeleg de ce am primit vot stupid. Mă gândeam că se crede la un concert al trupei Metallica sau AC/DC, de aceea întrebam. God!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Melodia n-are nicio legatura cu balena. E pusa peste filmulet. Individul era, ori bolnav, ori inconstient cand baga in el toate prostiile. Prostia se plateste, intotdeauna.

| Necrophagist a răspuns:

Lol,i feel puffy and sweet

| Hăgiul a răspuns:

Bravo lui. Respect, avem nevoie de mai multi ca dansul, vocea lui este superba si interpretarea de invidiat.

| Polaris a răspuns:

@Ema - Ai auzit de liberă exprimare laughing? De asta nu mă suportă 75% din persoanele pe care le cunosc...

| AndutzaAndu a răspuns:

Mie personal îmi place melodia. A și dat-o la televizor. Chiar mă întrebam cum de grăsimea de pe corpul lui nu i-a afectat vocea, mă refer atunci când cântă.
Bravo lui! Nu s-a lăsat, asta e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema,a decedat din pacate.