Un lucru imposibil n-are cum să fie, că altfel nu mai vorbeam, de noțiunmea de rămas în istorie.
Doar că dacă faci ceva care să te scoată în evidență (nu neaparat ceva pozitiv, ceva ce nu a mai făcut nimeni sau au făcut puțini oameni), tot nu vei rămâne în istorie pentru toată lumea. O să rămâi în istorie doar pentru cei care știu istorie și care au fost interesați de ce-ai făcut tu.
Deci nu există "rămasul absolut în istorie", pentru că nu există nici măcar un singur om de care să fi auzit 7 miliarde de oameni.
Multă lume folosește becul, curentul electric, computerul, telefonul, automobilul în fiecare zi, fără ca măcar să știe cine a inventat toate astea și cine a venit cu inovații considerabile la aceste invenții.
Fiecare om are un talent care il poate duce pe cele mai inalte culmi daca munceste, deci de ce nu gasesti talentul!
Si daca nu se construiesc statui pentru tine, tu cu siguranta vei ramane in istoria unor persoane pentru care ai fost foarte important!
Da ai dreptate aici... Dar tu cu ce ai vrea sa te remarci pentru a ramane in istoria "unor" oameni?
Viitorul omenirii e mult prea nesigur și nu aș vrea să rămân în istoria unor idioți care să-și aducă aminte de mine.
Oricum după ce mor eu chiar nu-mi pasă dacă-și mai aduce cineva sau nu aminte de mine. Pe mine nu mă mai afectează cu nimic, deci e strict problema lor.
Hitler a rămas în istorie.
Orice poate să devină imposibil de uitat atât timp cât e prin lucruri măreţe bune sau rele.
NU conteaza cine este la conducere. Tu chiar crezi ca de vei schimba aceste marionete, societatea va evolua (in bine)? Nu este usor sa iei decizii pentru un stat. Intotdeauna, indiferent ca esti in Suedia/China/SUA va exista un anumit numar de persoane carora sa le displaca modul de conducere al presedintelui.
Tara asta intr-adevar nu o duce bine, dar de ce nu facem noi ceva? Stii ce a spus Einstein despre criza?
http://www.infocybermarketing.com/......pre-criza/
Deci, de ar fi sa facem o schimbare, ar trebui sa incepem cu noi insine.
Daca noi ne credem "conducatori" mai buni decat ce avem in acest moment la guvernare, de ce nu facem nimic? de ce stam si asteptam sa ne milogim de guvern? Noi ( populatia Romaniei dar fara guvern) reprezentam majoritatea iar daca noi am face ceva pentru a schimba tara crezi ca ei nu se vor schimba? Iti spun eu se vor schimba...dar daca noi stam si ne bazam pe guvern sa ne rezolve toate problemele atunci vezi doar raul la ei pentru ca ei nu iti vor rezolva nici o problema.Dar daca am face noi primul pas? Crezi ca tara asta ar mai fi la fel?
Da, dar la un moment dat vor uita asta (dureaza 6-7 ani si vor uita).Eu nu imi aduc minte din istorie de cineva rau.
Uite de exemplu : cati oameni l-au uitat pe Einstein?
si cati oameni l-au uitat pe romanul care a jefuit o banca in SUA?
Procentajul e cam de 99, 9% contra la 0, 1%.
DEci mai bine ramai in istorie facand ceva pozitiv!
Totul e temporar. Unii raman in istorie mai mult decat altii, unii nu raman deloc. Dar pe termen lung tot acolo suntem toti.
Sa ajungi la stiri e usor, sa intri in istorie e mai greu, nu imposibil, dar mai greu.
Iti spun eu cum sa ajungi in istorie, dar sper ca nu locuiesti in acelasi oras ca mine.
Din cauza alora 7 milioane juma' cu care se lauda mascariciul ala de Mircea Badea, crede-ma ca eram intr-o comuna din Teleorman si am vazut ce si cum, nebunul ala care il acuza pe fostul prefect al Teleormanului nu e nebun au votat si mortii si ranitii aia de la '848
O persoana cu simtul umorului, corecta, note si sport + psihologie, categoric nu.
Vreau sa dau la academia militara si voi deveni soldat, cred ca am sanse sa raman in istorie.
Nu e imposibil daca faci ceva remarcabil si maret.Eu as vrea sa raman in istorie si o sa fac tot posibilul sa fac asta, dar sa raman in istorie nu e la fel de important ca si cum esti si ce faci in timpul trairii tale.Am eu niste vise acolo sus si sunt foarte foarte greu de atins trebuie chiar eforturi titanice dar nu e imposibil, nimic nu e atata timp cat ai credinta in Dumnezeu, esti sanatos si optimist.Tu ai planuri marete?
MrSoapte întreabă:
anonim_4396 întreabă: