Pentru cele adevarate fiecare va fi binecuvantat.pentru invataturi ratacitoare, si minciuni fiecare va fi pedepsit.deci e chestie de alegere.mi-ar place sa fie ceva logic, si usor explicabil.nu o taina. tainele nu-mi plac atata timp cat le cunosc doar preotii. Dumnezeu este al tuturor.nu numai al lor.asta imi displace cel mai mult.
Pai...eu cred ca este adevarat.Adica este cu adevarat o minune.
Trebuie sa credem in D-zeu pentru a crede in aceste minuni.
Eu cred ca este adevarat
Funda?
Ofof... incearca sa bagi mana in focul de la bricheta si in cel de la lemne sa vezi minune dumnezeiasca
Eu cred ca ortodocsi astia sunt plini de minuni, au numai minuni in cap, mult mai multe decat este normal! Probabil Dumnezeu nu este destul de potent incat sa faca o minune care sa fie considerata de toti minune, el face minuni doar pentru unele persoane. De ce s-a rezumat cu lumina sfanta doar la Ierusalim, din lipsa de timp, de energie, de potenta, sau poate lenea este explicatia? Astia care sunt impotriva minciunii mint cel mai mult.
Ba baiatule baaaaaaaa, scuipa-ti de 3 ori in piept si fa-ti cruce cu limba in cerul gurii sa nu ramai deshucheat,ba n-auzi? tu nu cumva beushi apa dupa sache a lu zapacitu, ala de -mi furara muraturile si mi-a zis ca a venit o strachina d-aia zburatoare si le luara,baga-ti mitile in cap ca te trimit la al jurat de suca, la sapoca, auzi la ei flacara mov
Ma stii care e treaba ...nici eu nu cred in toate chestiile zise de religie! ...pana la urma multe sunt false! dar am ramas surprins de chestia asta, si vroiam sa va cer parerea!
daca tot spuneti ca e fake. baremi ziceti-mi si mie naibii cum fac?!?!
foc care sa nu te arda.eu nu am mai vazut pana acum!
Întrebarea e: de ce nu permit oamenilor de ştiinţă să cerceteze fenomenul? Simplu, pentru că e făcătură. Scamatorie, vă sună cunoscut? Criss Angel, David Blaine au făcut unele şi mai tari
E simplu de ce se intampla numai in altarul ordotox, deoarece biserica din Iesrusalim e ortodocxa, cel putin asa cred eu.
Apache, ce vorbesti frate, cum nu ai mai vazut foc care sa nu te arda, i-a o bucata de bumbac sau de vata, o imbibi in spirt ii d-ai foc si poti s-o tii si-n gura crede-ma, sau macar joacate cu ea tinand-o in mana, ai sa vezi ca nu o sa te cuprinda flacarile
Apache, ce vorbesti frate, cum nu ai mai vazut foc care sa nu te arda, i-a o bucata de bumbac sau de vata, o imbibi in spirt ii d-ai foc si poti s-o tii si-n gura crede-ma, sau macar joacate cu ea tinand-o in mana, ai sa vezi ca nu o sa te cuprinda flacarile.
Mihaela,ce veche este intrebarea, acum as spune la fel.O reactie chimica!
As incepe cu maslinii, nu cu lumina.Maslinii nu traiesc mai mult de 400 de ani!
Multi spun ca nu este adevarat, este vorba de niste reactii chimice etc.
Puneti-va urmatoarea intrebare : In Ierusalim, peste jumatate din populatie sunt musulmani si evrei, asa ca ce motiv ar avea ei pentru a accepta aceasta minune? Ba din contra, il controleaza chiar si pe patriarh si fac orice pentru a da in vileag secretul, insa nu reusesc.
Este intr-adevar o minune, iar multi neaga acest lucru deoarece nu au participat la Sfanta Slujba, pentru a simti intr-adevar acea stare pura, in care gandurile se anihileaza, pur si simplu minunea care se pertece si in sufletele oamenilor.
Multa sanatate
Hai sa stam sa ne uitam la focDe ce ar face d-zeu astfel de minuni? Nu poate face mai mari?
Nu ne ajuta cu nimic un foc...Sau vrea sa zica :sunt aici"?
Intre minunea care se petrece in inima oamenilor si cea care se petrece pe har ha zeitim e o diferenta! ce face credinta din sufletul oamenilor, niste ignoranti totali!
Parintii mei au fost in seara de Pasti la Ierusalim si au vazut tot 'actul'.
De fapt,preotii pun pe mormantul lui Iisus vata si o lumina coborata din cer o aprinde - ii da foc. Patriarhul isi aprinde el torta din lumina aceea si o imparte lumii intregi!
E un adevarat miracol, ai mei au fost gen ':O:O:O'. Nu au crezut pana n-au vazut. Oricum, intreaga experienta in sine la Ierusalim i-a uimit...
Sper ca te-am ajutat.
Chiar as dori si eu sa stiu adevarul, cu toate ca nu intotdeauna el este acela pe care ni-l dorim...
LisaJulie întreabă: