Fiindca :
1 ). daca un extraterestru ar vizita planeta ar fi infinit mai inteligent ca noi ...asta pentru ca noi inca nu putem trece nici macar de luna, dar admiteri sa parcurgem milioane de ani lumina!
2 ) Nu se refereau la toti...dar e o chestie de logica sa te gandesti ca din cateva zeci de mii de miliarde de planete, macar una sa adaposteasca o rasa mai inteligenta ca a noastra!
Logic ca o sa fie si mai idioate...dar cu siguranata o sa fie si mai inteligente!
Cine ti-a spus ca cei de la NASA cred ca extraterestrii sunt mai avansati decat noi? NASA cauta printre altele urme de bacterii pe Marte, crezi ca isi inchipuie ca vor da peste o bacterie "sapiens sapiens"? Pe de alta parte insa, ii duce capul suficient de mult incat sa inteleaga ca o eventuala civilizatie mai inapoiata decat a noastra, aflata intr-un alt sistem solar sau chiar in alta galaxie, nu ar putea sub nicio forma comunica cu noi.
Chiar daca probabilitatea de viata extraterestra ar fi de 0.01% tot am avea milioane de civilizatii. logic e ca sa fie si mai avansati si mai subdezvoltati. faptul ca nu am descoperit nu inseamna ca nu exista, spatiul e imens si nu avem momentan capacitatea/tehnologia de a il explora mai 'agresiv'
E foarte simplu. Cei de la NASA stiu pentru ca cei de la NASA au intrat in contact cu ei. Pur si simplu astfel de informatii sunt secrete, proiectele de asemenea (vezi AREA-51) astfel incat omul de rand si nici chiar presa de profil nu are acces la aceste informatii. Asadar, doar o mana de oameni au acces la tot ceea ce inseamna viata pe alte planete respectiv formele avansate de viata care traiesc acolo. Ei au dovezi care la timpul lor vor fi publicate. Deocamdata, probabil nu ne considera pe noi pregatiti pentru a face fata unor astfel de informatii. De-aia e secret
Sunt clasificate secret... un extraterestru poate fi orice forma de viata, chiar si unicelular.
Frate faza ca extraterestii e facuta de americani,cine stie poate in timpul unei invazii facute de,, extraterestrii" unele chestii importante nu mai sunt pazite facand ca accesul la ele sa fie usor. exista un grup de oameni cei mai bogati din lume si ei decid cum sa mai nenoroceasca lumea, multe cataclisme nu au fost naturale nu zic ca nu exista viata in alte parti din lume dar nu am avem cum sa ne intersectam niciodata. pina si in biblie scrie de alte lumi
Daca ar fi mai inapoiati decat noi, nu ar ajunge pe planeta noastra, inainte ca noi sa ajungem pe planeta lor. Logic, nu? Noi am calcat doar pe Luna...iar universul are miliarde
de stele, miliarde de planete. E limitat sa credem ca doar planeta noastra contine forme de viata. Iar noi suntem limitati, caci nu am reusit sa ajungem decat pe Luna. cea mai apropiata planeta de Pamant