Pentru ca, dati-mi voie ca sa va explic, Domnule digitalRammstein care de fapt pentru ca am facut diarie intelectuala am inteles ca sinteti digital pentru ca nu puteti fi analogic rammstein care e desuet si necunoscut de copiii care intra in magazin cu mama lor si cer si mama lor nu le da pentru ca nu are si atunci copiii nascuti din mama lor cu coada de Reptiliana nascuta din lacul cu acelasi nume al monstrului inexistent si cautat atita timp de cei care nu vor sa inteleaga ca in acest lac nu se afla ci e doar o minciuna a celor care in urma faptului ca manipuleaza lumea prin mesaje subliminale care sint nascute din regina a raului cum spuneai adica stii cevreau sa spun. Nu sint nici eu vreun nebun de legat cu ata rosie care te leaga de acest pamint condus de supranaturalul la care faci referire atit de clar si rapicat incit mi-a separat gindirea buna de gindurile in care am crezut ca nu voi crede niciodata in speranta ca vin cele in care am crezut din totdeauna ce au fost ele. Nu stergem intrebarea ta care de fapt in urma simplului fapt ca nu intrebare si nu intreaba nimic atunci nu e intrebare, ca in urma unei intrebari ai nevoie de raspuns si cum tu nu ai pus-o nu poate sa vina nici un raspuns. Sper cate-am I- luminat!
Stai acum sunt Copil Analogic m-am facut copil Digital din nou
Am inteles de la inceput "vectorul subliminal" dar nu am prea vrut sa-l accentuez. Ai perfecta dreptate!
Si zi...ai descoperit Lovendal si ai luat drept adevar incontestabil orice caraghioslac vomat pe acolo,asa-i? Sau te-ai uitat la They Live si de-acolo au degenerat grav de tot lucrurile,undeva pe drum, de o dai in reptilieni, draconieni, lemurieni, vimane si sugatori de sange regali sau ce mai ai tu pe-acolo!
Tu chiar ai citit?
Ei bine,crezul meu in materie de duelul conspirationisti-conservatori eventual realisti este ca niciodata nu ai cum sti realul adevar, pentru ca fie te afli intr-o enervanta balanta dintre cele doua, fie, daca aprofundezi prea tare cercetarea, e loc de belele babane.Nu tot ce e pe Lovendal e prosteala.Bine,are niste vome acolo,gen orgoni (nici acum nu stiu ce-s aia,cu promptitudine) si multe stiri absolut penale, sau unele importate de pe site-uri obscure, da' nimeni n-a zis ca nu poti gasi nu diamante, caci e prea desantata comparatia, ci pepite de aur prin noroi.Sunt si niste stiri credibile acolo.Mai toate preluate de pe Infowars-ul lui Alex Jones.
Si mai gasesc oarecum enervanta miscarea semi-agresiva anti-conspirationism. Ceva gen "go back to bed,World,your governements are in control.go back to bed world,the terrorist are jealous of American people's freedom.go back to bed,World,Hitler was the bad guy and Truman was the good guy.du-te la culcare, Romania, traiesti intr-o democratie, tanara dar promitatoare" si tot asa, la nesfarsit.
Întrebam dac-ai citit întrebarea de mai sus, nu Lovendal. Lovendal e distractiv, e îl consider OTV-ul spațiului internautic românesc.:)) Nu tot e vrăjeală pe acolo, dar cam 98%.
Go back to bed ăsta al tău îmi amintește de:
http://www.youtube.com/watch?v=11Fl9ZVJ7B8
"Here is American Gladiator, watch this, shut up!" Cred că și de aici e inspirată.
Bre, Rammsteine, ti-am citit toate intrebarile, am ras doua minute, si mai vreau.
Eu in realitate nu le prea am nici cu zambeala, dar cred ca tu ai vazut asta cu puterile tale, in ciuda semnelor de care abuzez.
E mare lucru vere, sa ai puteri din astea, bre Batmane!
Ciupeste-ma sa tip "Existi!" si mai intreba-ne, mai zi-ne cu Stejarul ala, ca vreau sa-nvat.
Tici mi!
...de semne de punctuație ai auzit vreodată, accidental, in viața asta a ta?
Apropo, cunosc un psihiatru bun. Just in case.
Coroborez, prea face colectie de teorii paranoide ale conspiratiei.
Cum zic "coloratii" : Ai dat de boala rea.
Sper sa nu iti stearga nimeni intrebarea, am ras cu lacrimi, nu ma satur sa o citesc.
Ma uit la voi si deja vad ca aveti trasaturi de reptilian. poate uni din voi ati citit biblia si la facerea lumi spune clar ca un sarpe ia ispitit pe Eva si pe Adam. chestia asta nu va spune nimic? si la apocalipsa lui Ioan la fel spune despre un balaur cu 7 capete. aveti cap? folositil. Reprilieni sunt defat Draci decare tot vb noi. cautai si cititi orice depre iei si puneti informatiile cap la cap. poate intro mica masura sau mare tipul asta are dreptate nu poti sa stii, daar ori ce informatie e bine venita.
anca174 întreabă: