As petrece ultimele clipe cu familia mea draga amintindu-mi de toate intamplarile placute din viata mea si imbratisandu-ma cu perioadele dragi.
A imbratisa pe cei dragi, am face impreuna o rugaciune si apoi as inchide laptopul sa mai aud o data cum se inchide Windows-ul (unul din tab-uri ar fi TPU)...
As vrea sa vad toate momentele fericite din viata mea...sa le traiesc din nou...ca sa mor fericita
Anunt toate rudele si prieteni apropiatii vecinii blablabla si le spun sa vin la mine pentru a fi toti impreuna
Tu?
Sa ma duc la mormantul tatalui meu si sa. i spun ca il iubesc, ca imi e dor de el si ca probabil ne vom intalni cat de curand.
Ultimul lucru pe care l-as face m-as gandi la toti oamenii si as incerca sa le daruiesc iubire tuturor chiar daca timpul este scurt nici o data sa nu uiti de tine si de semenii tai nu? si atunci as fi fericita
Poate as incerca sa uit ca e sfarsitul lumii si m-as comporta ca de obicei...pentru ca nu as vrea sa ma prefac fix pe ultima suta de metri devenind dintr-o data cea mai cea
Ultimul lucru? mi-as cere iertare de la toti oamenii ce ii cunosc si m-as duce sa ma spovedesc/impartasesc, apoi mi-as cere iertare de la Dumnezeu pentru pacatele savarsite de-a lungul vietii mele, cu vointa sau cu nestiinta si nu in ultimul rand, mi-as pupa bunicii, parintii, fratii si fetita.
As juca counter strike condition zero in retea, sau gta... a si probabil as zice o rugaciune ceva ca sa ajung si eu in rai.
Cred ca mas duce la baiatul pe care il plac. ii voi spune adevarul si cand sa ne sarutam vine sfarsitul lumii
Foarte importanta py. mine rugaciunea zilnica rugativa mereu lui dzeu. azi iesi din casa si nu stii daca te mai reintorci din pacate s-a intamplat des in nenumeroase famasemenea experiente de viata si mai mult ca oricind lumea ar trebui sa invete sa isi predea viata lor la dzeu.intocmai dupa legea sa astfel incit in momentul in care au parasit aceasta lume sa aiba parte de viata vesnica
Probabil mas duce la baiatul care imi place acum si i-as spune ca vreau sa fim impreuna
Mi-as cere iertare de la cel pe care l`am ranit foooarte mult
sj i`as zice ca inca il mai iubesc`:X
M-as ruga dupa aceea ma voi gandi la persoana pe care o iubesc si mas uita pe geam sa vd cum e si in orice caz as plange...
night_crawler întreabă:
Stefan90 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Pricope_Marius_1997 întreabă:
LisaJulie întreabă: