Incredibil, uneori ma lasa masca naivitatea celor care sar in apararea crestinismului. Sper ca cei care ati spus ca Adam avea buric pentru ca era facut dupa chipul si asemanarea lui Dumenzeu nu aveti mai mult de 15 ani, pentru ca altfel aveti mari lipsuri. Pai Dumnezeu avea buric? A fost lipit de maica-sa prin cordon ombilical, a fost nascut? Cainii, pisicile si toate mamiferele de ce au buric, sunt facute dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu? Si tot ce are Adam are si Dumnezeu, adica Dumnezeu are organe sexuale si intestine si face treaba mare? Raspundeti cu capul, nu din obligatii religioase.
@anonim
Ramai anonim, prostia pe care ai scapat-o e colosala. Ezoterismul, fundamentalismul ortodox si ombilicul mamiferelor se pupa cum se pupa vaca cu baletul. O fi umblat Adam legat cu cordonul ombilical prin Rai de Dumnezeu, pana s-a hotarat Cel Sfant sa-l taie. Mie si frica sa intreb in ce parte a celui Sfant se termina cordonul ala ezoteric argintiu cu cristale Zwarovski.
Se scrie "copiii, primii, Dumnezeu" si da, cred ca Adam avea ca pe acolo a scos coasta, iar Evei i-a facut ca sa fie ca si el!
Chestiunea Adam si Eva este o metafora ca multe altele din Biblie. Ca sa raspund la intrebarea ta: Da!
Nu avem de unde sa stim. Si ce daca erau facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu? De unde stim noi ca Dumnezeu are buric?
Eu zic ca nu aveau. Ca sa ai buric trebuie sa te dezvolti in interiorul unui uter, iar mai apoi, cand te nasti, sa ti se taie cordonul ombilical si sa se innoade. Din cate stiu, Adam si Eva au fost creati, nu nascuti, deci s-ar putea foarte bine sa nu fi avut buric.
Raspunsul la aceasta intrebare il gasesti in Biblie. Acolo scrie clar faptul ca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea Sa.
Normal ca aveau, Adam si Eva au fost facuti dypa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Cel mai bine cred ar fi sa citesti Facerea din Biblie, gasesti acolo raspunsul ca Dumnezeu l-a facut pe om in a VI-a zi a creatiei si este facut dupa chipul si asemanarea Lui.Pa
Nu.nu cred...pentru ca ei nu au fost nascutzi propriu zis.Adevarul ca cu totzii suntem copii lui Dumnezeu...
Stii de cate ori a fost pusa intrebarea asta? Si nici mcar nu are vreun rost
Poate nici nu au existat!
HEP HAP tocmai naivitatea ta lasa de dorit. Daca tu la varsta pe care sustii ca o ai nu ai auzit de ezoterism care ti-ar fi putut explica importanta cordonului (ombilical in plan fizic si argintiu, auriu si/sau alte culori atat in plan fizic cat si in cel astral). HRISTOS A INVIAT.
Anonim, tu dupa cum scrii esti asta care ne confuzai aici
http://www.TPU.ro/......-observat/
De unde le scoti prietene ca ma omori cu zile. Lasa-ma sa traiesc ca n-am facut rau nimanui :))
Apropo, spuneai ca nu mai intervii pentru ca oricum vine 2012 si o sa vedem noi atunci, da' vad ca te-ai razgindit;))
Nu aveau pentru ca ei au fost CREATI, nu PROCREATI ca ceilalti oameni, buricul fiind cicatricea ramasa de la cordonul ombilical, cordon care leaga fatul de mama cat timp acesta este in uter si prin care acesta primeste nutrientii necesari dezvoltarii.
Concluzia este ca Adam si Eva nu aveau buric.
Http://www.TPU.ro/educatie/adam-avea-buric-1/
vezi ca sau mai pus intrebari pe tema asta
poti sa le cauti prin sectiunea "Caută întrebări sau răspunsuri" estefoarte usor;)
AvalohAlyn întreabă: