Poate nu-i decit o munca pentru el, poate e asasin platit.In cazul asta te gindesti ca munceste si el saracutul. Daca e asasin fara motiv as incerca sa-mi dau seama cit de bolnav este.In legitima aparare nu poate fi numit asasin.
Chiar am vazut un film aseara, cu subiectul asta.
Raspunsul meu este - aurul, card-ul si o pereche comoda de adidasi.
Daca ar fi un asasin platit, si nu un psihopat, m-as baga.
ma incanta ideea sa traiesc periculos, ca in filme.
Aici sunt, Doamna Smith Angelina, ia-ma!
Mă asigur că nu-s următoarea pe lista lui şi îi fac clar faptul că dacă se duce la fund eu nu mă duc cu el. Apoi m-aş comporta ca în continuare.
Interesanta intrebare.
In primul rand, cuvantul "asasin" este perceput oarecum gresit.
Etimologia cuvantului "asasin" : Adeptii hasisului...cu mult timp in urma, erau niste grupuri de oameni care faceau crime si ca rasplata fumau hasish in cinstea lor.In realitate,cuvantul este "hasasini",dar vocabularul a evoluat...
In fine...
Eu m-as bucura, ba chiar cred ca m-as alia, mi s-ar parea genial.
Atâta timp cât nu are nimic cu mine, şi îi măcelăreşte pe alţii...mă comport exact ca înainte. Dacă asta e pasiunea omului eu ce treabă am?
Cred ca i-as da o lista...un pomelnic interminabil.De unde atata noroc pe mine? din contra, imi zice ca ar vrea sa adoptam un catel...*** that!
Um, e ok. Am oameni psihopatici prin preajma mea. Cere ceva înțelegere și poată să simtă / observe că știi asta din semnele trupului. E observabil la un moment dat.
Te-ai intreba de ce a facut-o? si mie unu mi-ar fi cam teama http://liber-cugetatorii.blogspot.com/
Depinde ce fel de persoana e. De obicei monstri nasc monstri. Insa sunt si persoane care desi au un trecut tenebru vor sa isi invinga monstrii (interiori ) si sa se schimbe in bine. De ob. oamenii sunt septici in privinta unei astfel de persoane, vor sa stie ca stau departe de pericol, vor protectie. Insa sunt si persoane care trecute prin experiente asemanatoare ( au vazut in ei un rau si si-au gasit puterea sa il infrunte ), care au speranta intr-o astfel de persoana pentru ca fac analogie la experienta lor. Desigur si aici poate fi o urma de indoiala. Depinde de persoana, mediul in care a trait, mentalitate, caracter.
Eu daca as fi o persoana puternica si as iubi f multo pers as acceptao si dupa ce as afla ca e asasin numai daca as avea convingerea ca se va schimba / s-a schimbat.
anonim_4396 întreabă:
MicutsulPisikuts23 întreabă: