| antrenorfericirero a întrebat:

Dacă ai avea deja toți banii la care visezi, ce ai face cu viața ta?

Răspuns Câştigător
| TrăieşteClipa a răspuns:

Avem cu totii exact cat ne-am dorit.
Doar ca limitarile vin de la prejudecati si prea multa ratiune.
Doar visatorii si inconstientii sunt in stare sa realizeze lucruri mari.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu o sa am niciodată asa ceva, asa ca nu are rost sa ma gindesc ce as face daca as asvea, in momentul in care o sa am atunci voi decide ce fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as realiza acele visuri pe care fara banii necesari nu le-as fi putut indeplini niciodata.

- as calatori pretutindeni in lume(am si anumite destinatii fixe in minte)
-as face voluntariat(voluntariatul e gratuit insa cred ca intelegi despre ce vorbesc...)
-mi-as cumpara o vila cu piscina
-probabil si o masina
-m-as preocupa mai mult de propia-mi sanatate si de a celor din jurul meu
-mi-as deschide o afacere proprie
-as studia mai mult(e) chestii care ma intriga/intereseaza/pasioneaza.

| Bianka26 a răspuns:

Mi-as realiza visurile atat mie, cat si persoanelor dragi mie.

| WaterDrop a răspuns:

As investi in sanatatea mea ca sa pot continua ceea ce am facut si pana acum.

| ApacheRose a răspuns:

I-as investi in persoane promitatoare gen sprijinirea artistilor, cercetarilor stiintifice(masina timpului sau criogenia umana), si in dezvoltarea mea. As participa la evenimente cu persoane pe care le admir.Si poate daca se poate as aduce in fata ce se intampla cu adevarat in lume.Si as produce un film.Si

| 6684464 a răspuns:

Cate nu poti sa faci cu banii?
As ajuta fiecare sarac, as pune spitale si doctori acolo unde este nevoie, pentru ca fericirea acelor oameni saraci ajutati, acelor oameni bolnavi ajutati ti se transmite prin multumiri sincere si felicitari, iar acea fericire este pura, adevarata, producand o placere enorma. Pacat ca nu toata lumea gandeste la fel asta din cauza ca nu toata lumea a crescut in familii ce au trait din putine bunuri materiale, deci nu toata lumea stie cat de fericit este acel sarac ajutat sau acel bolnav insanatosit.

| T0T a răspuns:

Aș face ce am nevoie cu viața mea. O casă mare și frumoasă, o mașină la fel și multe călătorii, aș dona mulți bani pentru industrie și infrastructura orașului meu și puțin și pentru restul țării. Restul banilor ar fi moștenire pentru copiii mei.

Întrebări similare