| InnocentSmile a întrebat:

Daca ai avea dreptul numai la o dorinta, care ar fi aceia? cea mai draguta dorinta primeste fundita:*

Răspuns Câştigător
| Adelin_2149 a răspuns:

Ca toata lumea sa fie bine sa nu i-se intample nimicsa nu mai fim rai sau ceva sa fin darnici afectuosi

37 răspunsuri:
| ofatacuinimarece a răspuns:

Mi-as fi dorit sa mai am o sora.si sa ma impac cu fostul prieten.pup astea sunt unele din cele mai mari dorinte ale mele. fundita? si app daca vrei sa rasp si la intreabrea mea...:*;*

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Sa'mi gasesc 'sufletul pereche' si sa fim fericiti,(cum se spune)pana la adanci batranetilaughingDar a ta?

| MariusMarius96 a răspuns:

Ca fata de care sunt indragostit sa vrea acelasi lucru love struckblushingkiss! Tu?

| Diaste a răspuns:

Sa am multi, multi ani de acum incolo toate persoanele pe care le iubesc langa mine si sa fiu fericita alaturi de ei (pentru ca nimic nu este mai important decat sanatatea si iubirea...banii nu sunt asa importanti atata timp cat duci o viata decenta)

| andre3ea_1248 a răspuns:

Eu personal mi-as dori ca in toata lumea asta sa nu mai existe atata nedreptate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai fie lumea plina de ura
E una din dorintele mele happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as dori sa imi reinvie pisicile cu care tot visez...

| Onutsu a răspuns:

1. Sa iubesc si sa fiu iubit (o iubire neconditionata)
sau
1. Sa am o familie si multi copii big grin.

| PrecioussGirl a răspuns:

Sa am o familie completa si unita happy

| DeadlySilence a răspuns:

Sa'mi gasesc perechea, ceea ce e destul de greu in zilele noastre.

| Intruder19 a răspuns:

Toata lumea sa isi permita sa traiasca decent in tara asta de c****

| adelyna_1152 a răspuns:

Mi-as dori sa ma impac cu un vchi iubit de-al meu sh sa nu ne mai despartim niciodata...

| InnocentSmile explică:

Cea mai mare dorinta a mea este aceea ca toti cei care sunt in suferinta sa se vindece trupeste sau sufleteste[depinde ce fel de boala auon the phone

| NoChanceForUs a răspuns:

Doamne,dacă vrei să-mi îndeplinești tu din mărinimia ta de zeu mărinimos ce ești, te rog, fă ca în locul bicicletei mele vechi să apară un Cube HPC SL 8->
http://www.cube.eu/hardtail/hpc-series/elite-hpc-sl/
Neaaah,nu face Dumnezeu așa ceva pentru un biet muritor ateu de rând, tot pe mine mă sprijin...

| Adrick a răspuns:

Sa mai am 10000 de dorinte! big grin

| 13 a răspuns:

Mias dori ca fiecare dorinta pe care mi-a pun sa se implineascahappy

| carminaburana43 a răspuns:

Sa fiu mereu ascultata cu atentie de copiii mei mai ales de baiatul meu.

| toxik a răspuns:

Sa dau timpu`l inapoi sad love struck

| albina a răspuns:

Sa se simta mama bine si copilul care e la ea in burta.

| FlyingSparkle a răspuns:

Imi doresc sa fiu fericita. prin acest lucru intelegi daca gandesti mai profund ca as fi fericita daca as fi sanatoasa si daca toti oamenii pe care ii iubesc si la care tin sa fie si ei fericiti si sanatosi. big hug tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inceteze intrebarile tembele, macar la categoria stiinta/filozofie.

| Licuriici a răspuns:

Sa raman copil pentru todeauna!

| SnowBella a răspuns:

Sa nu mai maltrateze oamenii animalele, sa le tratam cu respect pentru ca suntem dependenti de ele si ele de noi. Sau...
Sa inceteze raspunsurile tembele, macar la categoria stiinta/filozofie.

| regele1 a răspuns:

Vreti sa stiti ce dorinta sa va puneti ca sa vi se implineasca toate dorintele? Simplu, doritiva sa nu mai aveti dorinte, ar putea sa aiba si efecte negative dar macar isi face treaba.

| Andu_7395 a răspuns:

Sa ne spui numele tau real si o pasiune happy

| adelaioana_8133 a răspuns:

Sa am sanatate si eu si familia mea.atat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai draguta dorinta? Nici nu raspund la asa ceva.

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Sa-mi dai fundita...puppy dog eyes

| EmaS a răspuns:

Mi-as dori ca toata lumea sa il iubeasca pe Dumnezeu,apoi pe cei din jur, sa traim in relatii bune unii cu altii, sa ducem un trai decent lipsit de grija zilei de maine.Pace,armonie,fericire.

| chelstone a răspuns:

NoChanceForUs, si eu mi-as dori un Cube dar...
Mi-as dori sa am o infinitate de dorinte, cred ca ar fi pelerinaj la mine acasa, ca sa vina lumea sa-mi spuna ce sa-mi doresc pentru ei.

Întrebări similare