Ca toata lumea sa fie bine sa nu i-se intample nimicsa nu mai fim rai sau ceva sa fin darnici afectuosi
Mi-as dori ca toata lumea sa il iubeasca pe Dumnezeu,apoi pe cei din jur, sa traim in relatii bune unii cu altii, sa ducem un trai decent lipsit de grija zilei de maine.Pace,armonie,fericire.
Doamne,dacă vrei să-mi îndeplinești tu din mărinimia ta de zeu mărinimos ce ești, te rog, fă ca în locul bicicletei mele vechi să apară un Cube HPC SL 8->
http://www.cube.eu/hardtail/hpc-series/elite-hpc-sl/
Neaaah,nu face Dumnezeu așa ceva pentru un biet muritor ateu de rând, tot pe mine mă sprijin...
Sa fiu mereu ascultata cu atentie de copiii mei mai ales de baiatul meu.
NoChanceForUs, si eu mi-as dori un Cube dar...
Mi-as dori sa am o infinitate de dorinte, cred ca ar fi pelerinaj la mine acasa, ca sa vina lumea sa-mi spuna ce sa-mi doresc pentru ei.
Cel mai mult mi-as dori sa dispara PROSTIA din tara asta.
la ce ma refer? acum cateva min am citit un user care spunea. Sunt ateu jur pe Dumnezeu. trageti voi concluziile, si cica vb pe bune.
Cea mai mare dorinta a mea este aceea ca toti cei care sunt in suferinta sa se vindece trupeste sau sufleteste[depinde ce fel de boala au
1. Sa iubesc si sa fiu iubit (o iubire neconditionata)
sau
1. Sa am o familie si multi copii .
Sa am multi, multi ani de acum incolo toate persoanele pe care le iubesc langa mine si sa fiu fericita alaturi de ei (pentru ca nimic nu este mai important decat sanatatea si iubirea...banii nu sunt asa importanti atata timp cat duci o viata decenta)
Sa'mi gasesc 'sufletul pereche' si sa fim fericiti,(cum se spune)pana la adanci batranetiDar a ta?
Vreti sa stiti ce dorinta sa va puneti ca sa vi se implineasca toate dorintele? Simplu, doritiva sa nu mai aveti dorinte, ar putea sa aiba si efecte negative dar macar isi face treaba.
Sa nu mai maltrateze oamenii animalele, sa le tratam cu respect pentru ca suntem dependenti de ele si ele de noi. Sau...
Sa inceteze raspunsurile tembele, macar la categoria stiinta/filozofie.
Imi doresc sa fiu fericita. prin acest lucru intelegi daca gandesti mai profund ca as fi fericita daca as fi sanatoasa si daca toti oamenii pe care ii iubesc si la care tin sa fie si ei fericiti si sanatosi.
anonim_4396 întreabă:
ValentynaTynaAmy întreabă: