| BurN a întrebat:

Daca ai avea o Masina a Timpului, in ce an/unde te-ai duce?

Eu: In 66' cand parintii lui Boc s-au imperecheat.

21 răspunsuri:
| Cortex a răspuns:

In 95 sa vad cum era hip-hop-ul romanesc pe atunci

| cristianorudi7 a răspuns:

Din 1850 pana in 1975 as fi vrut sa vad toata istoria americi de nord si evenimentele importante asa cum s-au intamplat ele... ce per frumoasa------------------funda?

| Kiko a răspuns:

Hahaha... Eu m-as intoarce in timpul testelor de la scoala si as fi facut mai bine.

Sau as relua fiecare moment cu prietenul meulove struck

| Betty a răspuns:

M-as duce pe timpul egiptenilor love struck sunt foarte curioasa cum au construit piramidele fara tehnologielove strucklove struck

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hai că ai fost tare!
În anii copilăriei.
Pa, pa.

| hax0r a răspuns:

Je: in 106 sa-i dau lui Decebal un prezervativ

| ALice_4674 a răspuns:

Buna buna asta

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Am voie doar o singură călătorie dus-întors sau mai multe?
Dacă am voie doar una, m-aş duce în 2110 căci sunt interesat de cum vor evolua lucrurile, în trecut ştim cu toţii cum au evoluat dar viitorul e mai incert.
Dacă am voie mai multe călătorii aş merge în 1970 să ascult pe viu muzica acelor ani, în 1859 să particip la o adunare ad-hoc, pe 5 martie 1977 să văd Bucureştiu dărâmat, în 970 să văd cum vikingii în frunte cu Leif Eirksson au debarcat pe tărâmul actualei SUA, în 1054 să asist la marea schismă (şi poate bag zâzanie şi mai tare între ei), în 1945 să asist la capitularea Germaniei, în 1992 să asist la destrămarea URSS, în 1457 să asist la înscăunarea lui Ştefan Voievod al Moldaviei, în 102 să văd lumea dacilor şi vitejia lor, în 1001 să văd englezii căsăpiţi de vikingi, în 400 să văd suedezii civilizând triburile slave (poporul rus - atenţie "rus" vine de la røysker - cavaler în suedeza veche), în 1730 să-l văd pe Mihail Lomonosov mergând pe jos până la Moscova pentru a merge la o şcoală superioară şi a se dezvolta intelectual, în 1899 să-l văd pe Nicolae Teslea (Nikola Tesla) la treabă... eeehaaa... sunt multe momente.
Noroc!

| cristi202 a răspuns:

In 2040, ca sa vad ce am ajuns in viata, si sa pot vedea in urma, ca, intorcindu-ma, sa stiu ce va fi in viitorhappy.
Ai merge in '66, ca sa-i disturbi pe parintii lui Boc, ca sa nu fi aparut el in ziua de azi?happy

| Vizitiul a răspuns:

Eu as merge in viitor, mai exact in anul 2030. M-as duce in viitor pentru ca vreau sa vad in ce fel ajung prestand ceea ce prestez acum. As face asta pentru a schimba ceva in prezent, in cazul in care ceea ce vad in viitor nu ma multumeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io as vrea sa fiu moasa ta.inchipuieste-ti!

| AvalohAlyn a răspuns:

M-as duce in epoca medievala.cu calareti, cai.stilul lor frumos etc... Dar n-as ramane prea mult acolo.As mai incerca sa ma duc in timpul dacilor si romanilor...sunt foarte curios cum a fost in cele 2 aspecte, as vrea sa vad cu ochii mei, apoi as veni iar in epoca noastra poluata din toate punctele de vedere, si fizic si psihic asupra omului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu te duci la parintii lui Boc, eu ma duc la parintii lui Basescu

| Razvan a răspuns:

In 3864, sa il pup pe ala din Star Trek pe coarnesmug

April
| April a răspuns:

In 1492, cand Cristofor Columb descoperea America. Mi-ar fi placut sa retraiesc uimirea marinarilor ce vedeau noul pamant ivindu-se in zare, si crezand ca au ajuns in India, tara mirodeniilor.

| ERMO a răspuns:

Mi-ar fi placut sa merg in timp cam prin era Atlantidei si sa vad daca era un mit sau daca atlanti erau chiar mult mai dotati atunci decat suntem noi acum.

| CobraLeon a răspuns:

In 7000 i.HR sa vad daca exista lumea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe vremea cand era mami la scoala (`81- `89) sa vad ce faceau la scoala ca mie imi tot zice ca asta nu`i scoala ce facem noi numai ce a facut ea thinking mdaa`si sunt cam curioasa cum era regimul nazist { Bai ce`mi place al Doilea Razboi Mondial laughing} devil

| SmileIsForFree a răspuns:

15 iunie 2009.

| dannyella15 a răspuns:

Eu m-as duce in iad/rai, sa-l aduc pe vlad tepes inapoi in Romanica noastra pitoreasca, sa-i traga in teapa pe toti hotii ce guverneaza in acest moment, in frune cu Base si papagalul sau-BOCcky.Maama,ce mai macel o sa fie...Ramane tarisoara noastra fara locitori!

| Miuriel a răspuns:

In 89 si i-as opri pe aia de l-au omorat pe ceausescu ca acum sa traim mai bine(cu toate ca nu era bine nici atunci, dar erau condintii decente)rolling on the floor