| StrongHeart a întrebat:

Daca ai avea toata puterea din lume, ai folosi-o sa faci rau sau sa faci bine? Ce ai construi sau ce ai darama daca ai avea resursele si puterea sa o faci?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Nu e bine sa ne gandim cum e sa fim Dumnezeu, sigur am da in bara.

15 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

As construi un Paradis... si cine nu ma asculta este dat afara (jk) laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| siriusblack98 a răspuns:

În primul rând aș șterge de pe fața pământului toate guvernele lumii și toate partidele politice cu tot cu membrii, apoi aș extermina absolut toți pușcăriașii fără excepție, după care tot ce înseamnă traficanți de orice, cămătari, grupări mafiote, interlopi mici și mari, bișnițarii de la colț de stradă, toți șefii mici și mari din instituțiile de stat, aș reduce salariile și pensiile nesimțite iar pe cele ridicol de mici le-aș aduce la un nivel cel puțin decent. Aș steriliza cuplurile sărace și fără educație care trăiesc în mizerie, aș schimba sistemul educațional și legile. Orice infracțiune de la furt în sus s-ar pedepsi cu moartea. Inechitabilitatea dintre clasele sociale ar dispărea treptat pe toate planurile. Birocrația s-ar reduce drastic, aș face mai multe locuri de muncă disponibile oricui dorește să muncească, aș implementa un sistem de sprijin pentru orfani, oameni cu dizabilități și cei fără adăpost de școlarizare (inclusiv studii avansate) dar și asigurarea unui job după finalizarea studiilor, aș eradica nepotismul din toate instituțiile publice și private cu sânge dacă este nevoie, aș investi foarte mult în transportul public în scopul eliminării autovehiculelor și fluidizarea traficului dar și reducerea poluării, energia verde ar începe să fie sursa numărul 1 la nivel global. Și multe altele. Bine, probabil aș fi văzut ca un dictator sângeros dar măcar nu ți-ar mai fi frică să ieși noaptea pe stradă și toată lumea ar avea un job plătit atât cât trebuie.

| Apokales a răspuns:

Mi-as folosi puterea doar sa-i observ ca intr-un glob de cristal. As lasa lumea in pace, este perfecta asa cum e.

| Legion7X a răspuns:

Aș încerca să vindec cancerul, prin diferite cercetări și proiecte.

| DonEduardo a răspuns:

Bine. As construi o societate egala, in care daca muncesti, o duci bine.

| StrongHeart explică (pentru DonEduardo):

Nu exista egalitate, renunta la ideea asta.Sub nici o forma nu poate exista asta, natura nu ne vrea egali, natura ne vrea autentici.

| Apokales a răspuns (pentru StrongHeart):

Exista egalitate, dar in grupuri mici.

| DonEduardo a răspuns (pentru StrongHeart):

Natura ne vrea inegali saui noi ne vrem inegali?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare exceptionala. happy Eu cred ca noi oamenii avem in adn'ul nostru ambele dorinte 'de-a face bine sau de-a face rau' Alegere pe care o vom lua difere de la om la om si tine de cativa factori, as vrea sa spun 'factori irationali' dar poate ma insel. Eu cred ca atunci cand dragostea este intr-o doza mai mare decat ura sau frica. omul tinde sa folosesca partea buna din el,,,

| h379m3973423 a răspuns:

Când ai toată puterea nu mai există rău sau bine... ce faci este absolut.

| StefanDrg a răspuns:

As darama toate bisericile, si as elimina toate reliigile. Apoi, as omori toti bogatii lumi si as impartii averile lor in mod egal populatiei si nu as mai lasa pe nimeni sa devina bogat. Toata lumea egala ca in comunism

Răspuns utilizator avertizat
| StrongHeart explică (pentru StefanDrg):

Mda,ce pot sa zic, esti un geniu.

| MilfHunterKekyoin12 a răspuns:

As face sa reinviu, sa il elimin pe jotaro si sa ma *** cu Holly, si sa opresc timpul