anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai fi intr-o situatie critica in care nu poti sa salvezi decit una dintre cele doua grupe pe cine ai salva doi foarte buni prieteni sau 10 necunoscuti alegeti!

15 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

I-as salva pe cei zece. Iar aceia zece, din recunostinta pentru mine, imi vor salva prietenii.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă spun că prietenii înseamnă că-s egoistă?
Ok, spun. Prietenii.

| Alphawolf a răspuns:

Depinde de unele aspecte. Pentru mine nu prea conteaza numarul, conteaza varsta si daca sunt persoane care depind de acele persoane, si in ce masura. Daca in grupul de 10 necunoscuti ar fi cel putin un copil nu cred ca m-ar lasa inima sa-l parasesc, deci i-as salva pe cei 10. Daca grupul de 10 necunoscuti ar cuprinde parintii unor copii mici, iar in grupul prietenilor nu, la fel, i-as salva pe cei 10. Daca nu trebuie sa tin cont de nimic in afara numarului mi-as salva prietenii.

| Flav a răspuns:

Ce moralisti pe aici, ca sa nu zic ipocriti. Sfinti in fata calculatorului, oameni de nimic in realitate.
Raspuns: fara niciun dubiu - prietenii!

| Angel0 a răspuns:

Salvez prietenii.
Am prieteni foarte putini dar siguri.
Daca la nevoie salvez pe altcineva, ce prieten as fi?

| FucktheSystem a răspuns:

Prietenii pentru ca putini au sansa sa gasesasca prieteni adevarati si aceeia trebuie pretuiti.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daca prietenii sunt asa buni...mi-ar spune sa-i salvez pe cei 10.

| Paulla a răspuns:

Prietenii. De ce?
Prietenii adevarati se gasesc foarte greu, nu i-as lasa sa moara in favoarea a 10 necunoscuti fie ei copii, batrani, femei, barbati etc.
Calitatea conteaza, nu cantitatea.

| Chris a răspuns:

Trebuie sa te gandesti si tu a cui alegere ai fi. Asa ca eu i-as salva pe cei doi prieteni foarte buni; nu-mi place sa-mi vad apropiatii ca sufera.

| gabrielutzu a răspuns:

Prietenii sunt de kkcat in general, deci... ceilanti.

| greenmile00 a răspuns:

Eu ma salvez pe mine, sau daca trebuie' neaparat sa salvez una din cele doua grupa, cu sigurata o voi alege pe cea care imi aduce mai multe profituri. De ce? Pentru ca oricum asa e legea firii, orice am spune aici, la un anumit nivel (si as putea spune ca la cel mai important, chiar daca e un nivel inconstient) asa gandim toti happy

| camy417 a răspuns:

Cele 10 persone...am motivele mele

| Lorena_3032 a răspuns:

Prietenii.
gabrielutzu, "ceilanti"? nu ma mir ca prieteni tai sunt de "kkcat" daca nici macar nu stii sa scrii.

| Anamariaandrei a răspuns:

Prietenii buni:d

| Whispers a răspuns:

Sincer cei 10 necunoscuti, intrucat 10 vieti sunt mai importante decat 2. iar aceea ti-ar putea deveni prieteni. E foarte grea alegearea asta.