Un mare penis.Sint invidios pe cita materie "cenusie"are in comparatie cu mine.
Care este onorariul dvs, domnule avocat?
Dvs duceti-va sa mai faceti sa dispara niste posturi Lasati-o pe ea sa-mi raspunda la intrebare.
P.S: inima nu ocupa nci macar locul 2 in topul organelor vitale.
Daca tu ai impresia ca eu dau 2 bani pe off-topic, inseamna ca ti-ai gresit persoana
Da o raita pe la D/S, citeste intrebarile si apoi raspunsurile. Abia apoi sa vii sa-mi zici ca-s offtopic.
Cand tu iti stergi postarile, altii au impresia ca vorbesc eu si cu mine.
Stomacul face parte din sistemul digestiv nu este decat o piesa din puzzle ce compune o imensa retea, rolul lui specific este de a descompune hrana oricare ar fi ea.
Daca incerci sa metamorfozezi aluzia potrivit carteia eu sunt un lucru "nefolositor" iti va da eroare pentru ca eu sunt un lucru ca si oricare iar stomacul scapa de lucrurile folositoare sau nefolositoare oricare ar fi modul.
Inima e doar organul ce-ţi pompează sângele. Când te îndrăgosteşti, de fapt e 100% munca creierului. Trebuie să fii bătut în ţeastă să crezi că iubeşti pe cineva cu inima.
Atunci, hai să rectificăm: ''Te iubesc din tot creierul!''
Nu poţi spune doar "Te iubesc" şi atât? De ce trebuie să mai bagi şi un organ pe acolo?
Oh bine, și dumneata.
Știți cum se zice, ''Te iubesc din toată inima!''. Având in vedere comentariul dumitale, am făcut o mică modificare.
INIMĂ,sa pot iubi cu toata fiinta mea, sa fiu toata doar iubire, si cei din jurul meu sa ma vada asa cum sunt doar dintr-o privire.Desi,poate nu este tocmai bine.
O parte a corpului care nu este deloc lenesa si care se scoala in fiecare dimineata Glumeam
Mi-ar placea sa fiu ''ochii'', uneori sunt atat de multe lucruri care le trecem cu vedere, dar sunt atat de importante!
1: nu putem fii decat o singura parte a corpului
2: daca am fii orice parte nu am mai putea face ce facem acum
3: in caz de as fii numai o parte as alege creierul. daca stai sa te gandesti el e baza in corpul uman pe langa inima..cu toate ca unii nu prea il au.
Asa nu poti gandi?
) m`ai facut sa rad.
mersi chiar aveam nevoie
DiiiAnAaaa întreabă: