anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai putea aduce la viata orice personalitate importanta care a pe lume, pe cine ai aduce?

58 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Este in viata dar,din pacate, i s-a luat orice drept de a mai fi presedintele Rusiei. Gorbaciov, l-as trece primul dintre oamenii secolului respectiv.A fost unul care ar fi facut totul pe scena politica ocolind orice varsare de singe.L-as numi chiar initiatorul democratiei in est.

| SaveTheNature a răspuns (pentru harciog):

Lenin fata in fata cu Gorbaciovlaughing

| harciog a răspuns:

Este in viata dar, din pacate, i s-a luat orice drept de a mai fi presedintele Rusiei. Gorbaciov, l-as trece primul dintre oamenii secolului respectiv.A fost unul care ar fi facut totul pe scena politica ocolind orice varsare de singe.L-as numi chiar initiatorul democratiei in est.

| Inferno a răspuns:

Pe john fitzgerald kennedy.

| Inferno a răspuns:

Sau pe Tesla.

| WR104 a răspuns:

Albert Einstein.

| 4b a răspuns:

Pe nimeni...las mortii sa stea cu mortiiwinking

| Miauti a răspuns:

Hitler, cred ca ar avea 90% voturi ca sa devina presedinte al Romaniei.

| SaveTheNature a răspuns (pentru Miauti):

Hitler sa fie presedinte si tu evreuwinking

| Saya a răspuns:

Hitler.

| xCatastrophe a răspuns:

Whitney Houston.x

| Tsunade99 a răspuns:

Hmm. se poate si din carti? As aduce Ciresarii happy

| irbis a răspuns:

Albert Einstein. As vrea sa pot vorbi cu el.

| RAY a răspuns (pentru irbis):

Intre timp i poti intelege teoriile

| Kiragagash2012 a răspuns (pentru irbis):

Pai sti sa vorbesti germana?

| irbis a răspuns (pentru Kiragagash2012):

Mai e si engleza. Daca e nevoie o sa invat si germana.

| RAY a răspuns:

Darwin sa vada ca s-a dovedit teoria lui

| doctorandus a răspuns:

Pe Hilter, pentru a fi judecat.

| Mădă0611 a răspuns:

Vlad Ţepeş :))
Guvernarea Ţepeş. Topic: Reforma în cultură --> http://www.andreialbu.com/......-tepes.jpg :)) + altele

| Niiiicu a răspuns:

Cred ca ar fi cuzahappy ca sa il pot bate ca a bagat scoalalaughingrolling on the floor

| Redistofelic a răspuns (pentru Niiiicu):

Mirific. Nu ştiu de ce mai există loc pentru voi. Unii useri ar trebui măturaţi frumuşel pe făraş. Ah!

| Niiiicu a răspuns (pentru Redistofelic):

laughinglaughingde ce esti rautacios/a?

N-am fost nicidecum răutăcioasă, însă când văd răspunsuri de genul... Nu voiam să te jignesc, or something, dar hai să ne abţinem de la glume zadarnice cu privire la şcoală, pentru că şcoala nu ţi-a făcut decât bine, nimic altceva. JmEkErIa nu ajută chiar deloc.

| Niiiicu a răspuns (pentru Redistofelic):

In caz ca nu ai observat radeam la sfarsit, era doar o gluma...nu vorbeam serios

În caz că nu ai observat, am spus "hai să ne abţinem de la glumele zadarnice". Don't be afraid, ştiu de glumă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desi multi desconsidera viata care era in comunism, eu l-as vrea inapoi pe Nicolae Ceausescu. Daca el ar mai fi trait, am fi fost probabil cea mai puternica tara din Europa. Si de notat: am fi avut toti serviciu si nu mai emigra nimeni.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bravo, măi. Asta da gândire.
Luaţi exemplu, oameni buni.

...
Sunt, evident, cât se poate de sarcastică (precizez pentru a inlătura orice dubii).

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sistemul comunist a avut parti bune si parti rele. Insa in esenta a fost gandit ca un sistem perfect. Daca voi nu aveti habar cum era atunci, mai bine nu judecati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci nu era libertate insa erau de toate. Acum e libertate sa ne stergem cu ea la fund, pentru ca unii nu au unde munci si nu au chestii elementare pentru supravietuire.

Ca sistem social, comunismul este un tip de societate egalitaristă în care nu există proprietate privată și nici clase sociale. În comunism toate bunurile aparțin societății ca întreg, și toți membrii acesteia se bucură de același statut social și economic. Probabil cel mai cunoscut principiu al unei societăți comuniste este: De la fiecare după posibilități, fiecăruia după necesități.(cf. Wikipedia)

Nu ar mai fi bogati si saraci. Te rog priveste comunismul ca o doctrina perfecta, utopica chiar, nu cum l-am avut cu lipsurile de dinainte de 89.

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, doar am exprimat o parere.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista argument mai bun contra teoriei bolsevismului decat pratica bolsevismului. Winston Churchill.

| Catharsis a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok then. Comunismul e într-adevăr cea mai bună doctrină, dar numai pe hârtie. E o utopie! E irealizabil.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Oooo. "Te rog priveste comunismul ca o doctrina perfecta, utopica chiar,".
Si cum o pui in practica!?!?

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Din pacate, omul o intelege in felul lui. In momentul cand vom putea fi total obiectivi, sa ne lasam egoismul deoparte, ar putea functiona.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Decebal. I-as da bazuci si tunuri serioase, fightere sa-i dea doua-n cap lui Traian.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tesla

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Freddie Mercury, Kurt Cobain, Layne Staley, Jimi Hendrix.

| iKronstadt a răspuns:

Maresalul Ion Antonescu!

| 000MadMAX000 a răspuns:

Pe Michael Jackson

| 拉维尼亚 a răspuns:

kiss Michael Jackson kiss

Răspuns utilizator avertizat
| Cruciuliță a răspuns:

Tudor Arghezi. Ca sa mai astearna niste psalmi. Ca sa nu va plictisiti la scoală laughing

| OmuFoarfeca a răspuns:

Pe 2Pac si pe Gandhi

| thefighter1 a răspuns:

Vlad tepes/decebal/mihai viteazu

| hellchild a răspuns:

Albert Einstein, avem nevoie de descoperiri noi pentru a evolua.

| thebeggar a răspuns:

Gandhi fara indoiala