Este in viata dar,din pacate, i s-a luat orice drept de a mai fi presedintele Rusiei. Gorbaciov, l-as trece primul dintre oamenii secolului respectiv.A fost unul care ar fi facut totul pe scena politica ocolind orice varsare de singe.L-as numi chiar initiatorul democratiei in est.
Lenin fata in fata cu Gorbaciov
Este in viata dar, din pacate, i s-a luat orice drept de a mai fi presedintele Rusiei. Gorbaciov, l-as trece primul dintre oamenii secolului respectiv.A fost unul care ar fi facut totul pe scena politica ocolind orice varsare de singe.L-as numi chiar initiatorul democratiei in est.
Hitler sa fie presedinte si tu evreu
Mereu traiasca adevaratii romani!
http://www.youtube.com/watch?v=cVnYM0-4zjk&feature=related
Pai sti sa vorbesti germana?
Mai e si engleza. Daca e nevoie o sa invat si germana.
Vlad Ţepeş :))
Guvernarea Ţepeş. Topic: Reforma în cultură --> http://www.andreialbu.com/......-tepes.jpg :)) + altele
Mirific. Nu ştiu de ce mai există loc pentru voi. Unii useri ar trebui măturaţi frumuşel pe făraş. Ah!
de ce esti rautacios/a?
N-am fost nicidecum răutăcioasă, însă când văd răspunsuri de genul... Nu voiam să te jignesc, or something, dar hai să ne abţinem de la glume zadarnice cu privire la şcoală, pentru că şcoala nu ţi-a făcut decât bine, nimic altceva. JmEkErIa nu ajută chiar deloc.
In caz ca nu ai observat radeam la sfarsit, era doar o gluma...nu vorbeam serios
În caz că nu ai observat, am spus "hai să ne abţinem de la glumele zadarnice". Don't be afraid, ştiu de glumă.
Desi multi desconsidera viata care era in comunism, eu l-as vrea inapoi pe Nicolae Ceausescu. Daca el ar mai fi trait, am fi fost probabil cea mai puternica tara din Europa. Si de notat: am fi avut toti serviciu si nu mai emigra nimeni.
Bravo, măi. Asta da gândire.
Luaţi exemplu, oameni buni.
...
Sunt, evident, cât se poate de sarcastică (precizez pentru a inlătura orice dubii).
Sistemul comunist a avut parti bune si parti rele. Insa in esenta a fost gandit ca un sistem perfect. Daca voi nu aveti habar cum era atunci, mai bine nu judecati.
Atunci nu era libertate insa erau de toate. Acum e libertate sa ne stergem cu ea la fund, pentru ca unii nu au unde munci si nu au chestii elementare pentru supravietuire.
Ca sistem social, comunismul este un tip de societate egalitaristă în care nu există proprietate privată și nici clase sociale. În comunism toate bunurile aparțin societății ca întreg, și toți membrii acesteia se bucură de același statut social și economic. Probabil cel mai cunoscut principiu al unei societăți comuniste este: De la fiecare după posibilități, fiecăruia după necesități.(cf. Wikipedia)
Nu ar mai fi bogati si saraci. Te rog priveste comunismul ca o doctrina perfecta, utopica chiar, nu cum l-am avut cu lipsurile de dinainte de 89.
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, doar am exprimat o parere.
Nu exista argument mai bun contra teoriei bolsevismului decat pratica bolsevismului. Winston Churchill.
Ok then. Comunismul e într-adevăr cea mai bună doctrină, dar numai pe hârtie. E o utopie! E irealizabil.
Oooo. "Te rog priveste comunismul ca o doctrina perfecta, utopica chiar,".
Si cum o pui in practica!?!?
Din pacate, omul o intelege in felul lui. In momentul cand vom putea fi total obiectivi, sa ne lasam egoismul deoparte, ar putea functiona.
Tudor Arghezi. Ca sa mai astearna niste psalmi. Ca sa nu va plictisiti la scoală
JellyHeartYOU întreabă:
rapa întreabă: