Nu trebuie sa te ambalezi, de unde era sa stiu ca tu esti catolica? Scuza-ma, chiar n-am stiut.
Mirific. Nu ştiu de ce mai există loc pentru voi. Unii useri ar trebui măturaţi frumuşel pe făraş. Ah!
Mai lasati corectatul gramatical. Isus se scrie cu un singur i pentru ca suntem romani. sau se scrie Jesus? sau Isus Cristos? sau Isus Hristos? sau Isus Christos? Vezi cate variante? Mai lasa corecatrile, ca fiecare tara scrie diferit.
Ok, ok, nu e cazul sa-mi sariti toti in cap. Acum jur ca regret ca am scris si propozitia aia. A fost asa, un element in plus la ceea ce vroiam sa spun de fapt. Turati-va ca nebunii de parca pe toti de pe site-ul asta am sarit sa-i corectez...
N-am fost nicidecum răutăcioasă, însă când văd răspunsuri de genul... Nu voiam să te jignesc, or something, dar hai să ne abţinem de la glume zadarnice cu privire la şcoală, pentru că şcoala nu ţi-a făcut decât bine, nimic altceva. JmEkErIa nu ajută chiar deloc.
Mereu traiasca adevaratii romani!
http://www.youtube.com/watch?v=cVnYM0-4zjk&feature=related
In caz ca nu ai observat radeam la sfarsit, era doar o gluma...nu vorbeam serios
În caz că nu ai observat, am spus "hai să ne abţinem de la glumele zadarnice". Don't be afraid, ştiu de glumă.
Ok then. Comunismul e într-adevăr cea mai bună doctrină, dar numai pe hârtie. E o utopie! E irealizabil.
Oooo. "Te rog priveste comunismul ca o doctrina perfecta, utopica chiar,".
Si cum o pui in practica!?!?
Din pacate, omul o intelege in felul lui. In momentul cand vom putea fi total obiectivi, sa ne lasam egoismul deoparte, ar putea functiona.
Bacovia, eliade, mihail sebastian, alexandru vona, kurt cobain, amy winehouse, florian pitis (si pe axl rose din tinerete -stiu ca nu a murit!)
JellyHeartYOU întreabă:
rapa întreabă: