Anna
| Anna a întrebat:

Daca ai putea sa-I pui o intrebare Lui Dumnezeu, si El sa-ti raspunda intr-un mod audibil, care ar fi aceea?

Răspuns Câştigător
| darcalex a răspuns:

Eu la-s intreba ``Domne ce trebuie sa fac ca sa nu te supar?,,
sa nu radeti ok?

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l aud ar fi suficient ca sa-mi revizui atitudinea fata de existenta lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iat-o "Cind ne vei scapa de ticalosi?"

| gabrielutzu a răspuns:

Pai tocmai in asta consta CREDINTA, in "intuitia" mintii si a inimii omului ca Dumnezeu exista.
Daca Dumnezeu ne-ar raspunde AUDIBIL, cum zici tu, atunci nu ar mai exista liberul arbitru.
Daca Dumnezeu ar raspunde fiecarui om, toata lumea l-ar urma daca nu din IUBIRE, atunci din TEAMA fata de judecata viitoare.
Si atunci nu ar mai avea cum sa se separe SINCERITATEA unei inimi curate si iubitoare de PREFACATOIA si duplicitatea specifica omului "de lume".
Si atunci nu ar mai avea cum sa se faca separarea celor "de-a dreapta" cu a celor "de-a stanga" adica binele(sinceritate) de rau(prefacatorie).

| Crissa_4407 a răspuns:

Daca sunt sanatoasa...asta ar fi intrebarea mea catre El...

| hashe86 a răspuns:

Ce sa fac ca sa ajung in rai?!

| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a răspuns:

Cat mai traiesc..si de ce lumea e rea...

| DenissaDeea a răspuns:

Las intreba pe Dumnezeu, de ce trebuie sa astept, sa am rabdare atat de mult sa imi pot indeplini o dorinta, si altor persoane li-se indeplineste fara asi dori o anume dorinta.

auran
| auran a răspuns:

Cum sa fac, sa fie ca la inceput casnicia mea?

| eeeeeeeeee a răspuns:

De ce nu se uita oamenii intai la ei inainte sa judece pe altii? adica de ce ma judeca pe mine o "pocaita" pentru faptul ca folosesc machiaj, cand ea are parul vopsit? sau de ce ma intreaba pe mine de ce nu ma duc la biserica(sunt botezata in ortodoxie, la fel ca si ea cand era mica)cand nici ea nu calca pe acolo in tineretile ei, dupa cum singura marturiseste. spune ca destinul ei era sa se "pocaiasca"si a facut asta, dar la batranete. dupa ce si-a trait viata.vazand doi tineri sarutandu-se in fata blocului, se mira de cat s-a destrabalat lumea. dumneaei s-a maritat la 18 ani.si adica de ce ascult eu muzica si merg la discoteca? de parca ea, inainte sa se boteze penticostala nu ar fi dantuit pe "zi-i vasile zi-i!". de ce nu isi vad unii oameni de viata lor si se leaga de-a altora?

| eeeeeeeeee a răspuns:

Presimt ca am sa primesc multi "stupizi". dar am vorbit despre oameni care fac viata amara altora, doar pentru ca nu au ce face altceva.

| cribus a răspuns:

As avea mai multe intrebari... dar cea mai importanta ar fi de ce l-a luat pe sotil meu si mi-a lasat bebele fara tata

| elena a răspuns:

"Crezi in mine?"

| gabrielutzu a răspuns:

Draga scorpio(:laughing), lumea este plina de ipocriti care nu au absolut nici o legatura cu religia sau orientarea religioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-as intreba: ce se va intampla atunci cand voi muri? ce se va intampla cu mine, cu prietenii mei, cu cei dragi si daca exista viata de dupa moarte, fie ea reincarnare, rai etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu nu exista. In rest vad oameni cu probleme, care nu au curajul sa ia viata in maini si in minte, ca sa si le rezolve.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Gabrielutzule, eu as fi curioasa daca tu ai asistat la vreuna din adunarile lor.chiar daca mi-ai dat stupid, ce am spus eu in raspuns e foarte real si neplacut.si persoana la care m-am referit eu merge destul de des la biserica, se roaga(asta zice ea, eu nu am de unde sa stiu), citeste din biblie(dar nu inspre seara, ca i se face somn). alta persoana penticostala cam cu aceleasi obiceiuri a tras despre mine concluzia(nici nu m-a vazut bine la fata, nu mai vorbesc de cunoscut) ca as avea inima impietrita.asta numai pentru ca a auzit ca refuz sa merg la adunare.si stii ceva? eu nu il pun pe dumnezeu paravan, ca in spatele lui sa adresez in stanga si in dreapta tot felul de rautati.eu traiesc cu un astfel de specimen si pot sa-ti zic ca viata mea nu e tocmai roz datorita lui. iar o sa primesc "stupizi"fara numar, fara numar! ia zi tu, am eu puteri magice de prevad lucrurile astea? daca s-ar intampla asta unui penticostal, ar zice ca dumnezeu i-a pus gandul asta in minte.

| gabrielutzu a răspuns:

Draga, datorita unor oameni nu poti sa acuzi o intreaga biserica, fie ea si penticostala de ipocrizie...sa stii ca si acolo gasesti oameni cu adevarat credinciosi, crestini adevarati si cu bun simt, este adevarat, uscaturi sunt multe ca peste tot de altfel sa nu crezi ca a fi ortodox/catolic/penticostal/baptist/adventist, etc te face mai superior celorlanti.
SMERENIA TE RIDICA, ASA CUM MANDRIA TE COBOARA.
Ca asa cum Hristos a fost umil pe Pamant si apoi s-a inaltat la Cer, si noi ca sa ne inaltam trebuie sa fim smeriti aici, altfel nici o sansa.
Si draga Scorpi, mai iti spun ceva: "Nu judeca pentru ca sa nu fii judecata" asa spune Hristos, nu eu.
Si mai."Dragostea indura totul, sufera totul, nadajduieste totul"...
Si daca ne complacem in amanuntele acestei vieti trecatoare, daca ne uitam la unul si la altul ce zice despre noi, atunci te intreb cum mai putem fi noi placuti lui Dumnezeu?
Am spus si mai spun:felul de a fi/de a exista a unui om nu tine de religia din care face parta, nu conteaza nici daca este ateu sau nu. El tine de SUFLETUL omului.
Daca are suflet bun, intreaga sa viata va fi buna. Daca are suflet rau, intreaga sa viata va fi rea...Si aproape sigur va fi mai aproape de mantuire un ateu cu suflet bun decat un asa-zis "crestin" cu sufletul rau.
Tu daca esti o persoana cu adevarat credincioasa, nu ai voie sa pui la suflet toate rautatile care le debiteaza ceilanti despre tine.Este impotriva Cuvantului lui Dumnezeu...
Noi crestinii trebuie sa ne iubim si acceptam semenii asa cum sunt, plini de pacate si greseli fata de noi, pentru ca si noi la randul nostru suntem plini de pacate si greseli fata de El...si daca vrem sa fim iertati, trebuie si noi la randul nostru sa iertam, chiar daca ne este foarte greu...
Sper ca te-am mai lamurit un pic...happy

| eeeeeeeeee a răspuns:

Eu nu i-am facut pe toti penticostalii ipocriti, si observai si tu daca erai atent.am vorbit de toti numai atunci cand am zis ca ei ar gandi despre un lucru intuit ca este interventia divina. dar ai fost totusi la vreo adunare? mai mult de curiozitate te intreb.

| gabrielutzu a răspuns:

Da

| nicp a răspuns:

Cum de ne mai rabda?

| Alexandrinaa a răspuns:

Nu cred ca i-as pune vreo intrebare, si cred ca nici nu as dori sa-l aud. Prefer sa stiu ca el exista undeva acolo pentru noi si ca ne aude, asa ca-i voi aduce o ruga, precum cea a lui Iosif Vulcan: "Da-ne, Doamne, cat mai multi oameni de caracter!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as face sa rada. i-as spune planurile mele.

| sergiu25bc a răspuns:

L-as intreba cand ma voi reintalni din nou cu mama mea, imi este atit de dor de ea.Si macar sa stiu daca este mandra de mine, ce am realizat pina acum.

| Kiddu a răspuns:

L-as intreba daca El chiar m-a vegheat de cand m-am nascut de ce m-a lasat sa sufar in clipele grele si de ce m-a lasat sa gresesc in viata.

| chikitoka a răspuns:

As prefera o imbratisare...

| eumi a răspuns:

Doamne! la ce canoane trebuie sa ma supun, ca sa pot sta de vorba cu ANNA fata in fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as intreba cu ce am gresit si l-as intreba daca ma iarta.

assiris
| assiris a răspuns:

Cu ce am gresit pina acum si l-am suparat tare si cum sa fac sa nu mai gresesc.
Iar pentru cei ce sustin sus si tare ca nu exista, vreau sa-i intreb: pe ce va bazati domnilor cind faceti o astfel de afirmatie? Daca veti intreba un indian dintr-un trib uitat de lume daca exista curent electric, sau computer, si el iti va spune ca nu exista asa ceva.

| kh1ss a răspuns:

De ce complica lucrurile atat de mult?

| eu_4161 a răspuns:

Printr-un vis (visuri=visezi noaptea)