Anna
| Anna a întrebat:

Daca ai putea sa-I pui o intrebare Lui Dumnezeu, si El sa-ti raspunda intr-un mod audibil, care ar fi aceea?

Răspuns Câştigător
| darcalex a răspuns:

Eu la-s intreba ``Domne ce trebuie sa fac ca sa nu te supar?,,
sa nu radeti ok?

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-as intreba: ce se va intampla atunci cand voi muri? ce se va intampla cu mine, cu prietenii mei, cu cei dragi si daca exista viata de dupa moarte, fie ea reincarnare, rai etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as face sa rada. i-as spune planurile mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as intreba cu ce am gresit si l-as intreba daca ma iarta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vine apocalipsa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as intreba daca pot sa fumez langa el si offfff daca as sti id-ul lui de yaho rugaciunile mele nu ar mai fi doar vorbe in vant...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea mea catre dumnezeu este; doamne spune-mi te rog ce sa fac ca mama mea sa te cunoasca si sa vina la tine? este atat de greu sa-i vezi pe cei dragi ca nu-l cunosc pe dumnezeu si ca viata lor e plina de rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea mea catre dumnezeu este;doamne spunemi te rog ce sa fac ca mama mea sa te cunoasca si sa vina la tine?este atat de greu sa-i vezi pe cei dragi ca nu-l cunosc pe dumnezeu si ca viata lor e plina de rau....

| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a răspuns:

Cat mai traiesc..si de ce lumea e rea...

| Crissa_4407 a răspuns:

Daca sunt sanatoasa...asta ar fi intrebarea mea catre El...

| lady love a răspuns:

Oare as putea sa deschid gura?laughinglaughing:O
ar fi de ajuns sa-L vad si nu ar mai fi necesara nicio intrebare.winking

| Cretzulina a răspuns:

Majoritatea oamenilor spun că după ce murim sufletele noastre se innalta in ceruri. Cei buni merg in rai iar cei rai in iad. Faza este că nici unul nu s-a intors pentru a ne afirma acest lucru....Eu l-as intreba pe Dumnezeu ce se va intampla cu noi dupa ce vom muri...fiecare spune intr-un fel dar thinking nu stiu ce sa cred. Cu toate ca sunt o fata credincioasa, nu găsesc pe nimeni care să mă lămurească cu adevărat.