Viata-i ca un butoi mare de kk, ce are pe deasupra un strat superficial de miere. Tu esti liber sa alegi cum il termini :
a) Mananci mai intai mierea, si apoi ramane sa mananci numai kk pana la sfarsit
b) Mananci mai intai kk, iar mierea o lasi la urma
c) Bagi polonicul adanc, si servesti in acelasi timp si mierea si kk, putin cate putin, dar mai mult kk (nu uita ce ''substanta'' este predominanta)
Buna, ''Fii in primul rand om, acest lucru conteaza, chiar daca ti-e greu si altii iti intorc spatele, nu uita cine esti, fii un om, numai asa vei reusi, vei avea respectul altora si, in primul rand, te vei simti bine, in pielea ta, deci ...Fii om!''- Acesta e sfatul pe care i l-as da.
Grijile sunt ca un balansoar: iti dau ceva de facut dar nu te misti de pe loc... asa ca mai bine cauti o solutie decat sa te ingrijorezi!
Viata e prea scurta sa ai regrete, sa astepti dupa altii sau sa te plangi! Lupta pentru ceea ce crezi ca te face fericit fara sa te opresca nimeni!
Fi baiat destept, foloseste-te de prosti si profita de pe urma lor si trage doar pentru tine ca la asta se rezuma viata
Nu am vizionat serialul, că nu l-am găsit pe nicăieri.
Dar e cel mai simplu sfat pe care îl poate da cineva. Până şi acel copil poate da sfatul ăsta unui alt copil. E pe înţelesul tuturor.
Asculta de tatal tau si cinsteste pe mama ta, daca vrei sa traiesti mult si bine pe pamant.
Ai capacitatea de a-ti crea singur viata, deci nu zabovi, nu ezita, urmareste teluri mari si nu te lasa doborat de mici obstacole.
In gandire, nu iti depasi limitele!
Niciodata nu iti vei depasi limitele, daca cand nu ai limite.
Daca esti amabil, as vrea sa te exprimi mai corect. Ma indoiesc ca sunt singurul care nu a inteles ce ai vrut sa spui.
Am sa-i raspund printr-un citat : " Viata este insasi lupta, si n-au vietuit si n-au supravietuit decat cei care au luptat, care au avut chiar si in regatul mortii -sensul combativ al vietii. "
Dara, poate ca altii nu stiu ce e a intelege frumos.
Scuze! De obicei, intru doar pe Trivia\Amuzante. N-am vazut categoria.
N-are niciun inteles, e un fel de "Iubesc tradarea, dar nu suport tradatorii."