| 4b a întrebat:

Dacă ai putea să-ţi îmbunătăţeşti nivelul IQ-ului cu 50 de puncte, dar, în schimb, te-ai alege cu o cicatrice urâtă, de la gură până la ochi, ai face acest lucru? big grin

Răspuns Câştigător
| Exilee a răspuns:

Evident ca nu. Niciodata! Niste numere neinsemnate in veci nu o sa-mi amageasca constiinta in ceea ce priveste nivelul cunostintelor omului.Sau ma rog, asa ar trebui. Ce conteaza daca e 50, 100, 87? Iti spun eu, nu conteaza deloc. Trebuie sa acumulam ce invatam pentru ca sa si aplicam.

38 răspunsuri:
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Dacă aș avea un IQ suficient de mare, nu aș mai fi nevoit să recurg la o astfel de îmbunătățire.

| Andeuta a răspuns:

Nu as face acest lucru mai degraba as prefera sa mi-l maresc prin cercetari si informatii

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Putin probabil!

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Hmm...interesantthinking
De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, mai repede frumoasa si proasta decat desteapta si mutilata.
Stiti voi mai bine de.

-Numai bine.

| Oana92 a răspuns:

Da, pentru ca intre timp s-a inventat machiajul si chirurgia reparatorie. Si in fond niciodata nu esti prea destept, mereu se poate mai mult de atat...

| Gickanho a răspuns:

Mai bine prost si frumos decat drestept da cu o mare cicatrice pe fata

evenso
| evenso a răspuns:

Categoric nu, sunt multumita de nivelul IQ-ului meu. laughing

| ellaells a răspuns:

Nu cred...

| Lizzu a răspuns:

Dar nu are nici o legatura partea fizica cu ridicarea IQ-ului cred eu...ce e asta? SF?

IQ-ul ti-l modelezi si il ridici la un nivel mai mare doar prin actiuni care nu au legatura cu fizicul.

Si daca, prin absurd, as putea alege ceva as alege sa fiu nu tocmai miss dar sa am o gandire reala pentru mine, rationala.
Partea cu frumusetea stii cum se trece? Cat ai clipi... In viata unele lucruri si situatii se cer facute cu putina minte si cap, nu cu un picior frumos aratat.

| 4b explică (pentru Lizzu):

E dilema SFlaughing

| Motanime a răspuns:

Niciodata.

| Lizzu a răspuns (pentru 4b):

laughing asa o fi happy

Sper sa te ajute cineva sa -i gasesti rezolvarea.

| Wøodenpints a răspuns:

Cicatricile nu-s aşa de inestetice. Cel puţin mie-mi plac. Mai ales atunci când fiecare cicatrice vine cu propria ei poveste.

| Hombre a răspuns (pentru 4b):

Daca te-ar lua un ţap in coarne si-ti face cicatrice pe popou sa nu mai pot purta bikini, mai vrei un 50 de IQ in plus?

| Terentee22 a răspuns:

Sa fac ce cu un iq mai mare? crezi ca daca ai iq 180, iti vin idei de afaceri pe banda rulanta...numai din putinul care-l cunosc deja ma enervez, cu un iq mai mare cred ca as face atac cerebral.

| 4b explică (pentru Hombre):

Sanatate Hom...stiai ca batjocura este un indicator puternic al depresiei? interesant nu? viata faina sa aiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lizzu):

Nu e SF, e un nene darnic, dar si extrem de zgarcit, adica isi pune in echilibru cele doua calitati.Si vine de te intreaba: "vrei sa te mutilez, sau vrei sa ramai prost?" si tu ii raspunzi! pai daca imi iese 51 la sfarsitul testului, la ce folos?"De fapt nici nu cred ca te mai intrebi asta vand doar 1 punct, te lasi dus de mirajul unui IQ mai mare.
Pana la urma e doar un psihopat care vrea sa mutileze mai Liza, daca ar fi avut ceva generozitate, dadea si el 100 de puncte...gratis! O fi God?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, o fac, unde si cand trebuie sa ma prezint? tongue

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing laughing o fi tongue

| Nimixpecial a răspuns:

Eu intotdeauna mi-am dorit sa fiu frumos si prost, deci stii deja raspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vorbesti tu? Eu vreau sa-mi comand asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, oricum toti numai la sani se uita.

| Terentee22 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si buci, nu uita de buci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Terentee22):

Deci sunt safe :-)

| Terentee22 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inca, mai intai vreau sa vad...ca sa ma conving big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce m-ar interesa acest nivel? Pentru mine, nu reprezinta decat un termen de comparatie irelevant.

| Grimberg_Noah_1990 a răspuns:

Sigur! Ma aleg cu IQ mai mare si o cicatrice faina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Prefer sa-mi imbunatatesc nivelul IQ-ului pe cale naturala, nu pe cale artificiala.

| Trolli a răspuns:

Cred ca da, o maschez cu fond de ten, pudra, BB cream si alte chestii ce au aparut pe piata! laughing