Evident ca nu. Niciodata! Niste numere neinsemnate in veci nu o sa-mi amageasca constiinta in ceea ce priveste nivelul cunostintelor omului.Sau ma rog, asa ar trebui. Ce conteaza daca e 50, 100, 87? Iti spun eu, nu conteaza deloc. Trebuie sa acumulam ce invatam pentru ca sa si aplicam.
Dacă aș avea un IQ suficient de mare, nu aș mai fi nevoit să recurg la o astfel de îmbunătățire.
Nu as face acest lucru mai degraba as prefera sa mi-l maresc prin cercetari si informatii
Hmm...interesant
De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, mai repede frumoasa si proasta decat desteapta si mutilata.
Stiti voi mai bine de.
-Numai bine.
Da, pentru ca intre timp s-a inventat machiajul si chirurgia reparatorie. Si in fond niciodata nu esti prea destept, mereu se poate mai mult de atat...
Dar nu are nici o legatura partea fizica cu ridicarea IQ-ului cred eu...ce e asta? SF?
IQ-ul ti-l modelezi si il ridici la un nivel mai mare doar prin actiuni care nu au legatura cu fizicul.
Si daca, prin absurd, as putea alege ceva as alege sa fiu nu tocmai miss dar sa am o gandire reala pentru mine, rationala.
Partea cu frumusetea stii cum se trece? Cat ai clipi... In viata unele lucruri si situatii se cer facute cu putina minte si cap, nu cu un picior frumos aratat.
Cicatricile nu-s aşa de inestetice. Cel puţin mie-mi plac. Mai ales atunci când fiecare cicatrice vine cu propria ei poveste.
Sa fac ce cu un iq mai mare? crezi ca daca ai iq 180, iti vin idei de afaceri pe banda rulanta...numai din putinul care-l cunosc deja ma enervez, cu un iq mai mare cred ca as face atac cerebral.
Nu e SF, e un nene darnic, dar si extrem de zgarcit, adica isi pune in echilibru cele doua calitati.Si vine de te intreaba: "vrei sa te mutilez, sau vrei sa ramai prost?" si tu ii raspunzi! pai daca imi iese 51 la sfarsitul testului, la ce folos?"De fapt nici nu cred ca te mai intrebi asta vand doar 1 punct, te lasi dus de mirajul unui IQ mai mare.
Pana la urma e doar un psihopat care vrea sa mutileze mai Liza, daca ar fi avut ceva generozitate, dadea si el 100 de puncte...gratis! O fi God?!?
Eu intotdeauna mi-am dorit sa fiu frumos si prost, deci stii deja raspunsul.
Ce vorbesti tu? Eu vreau sa-mi comand asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
Https://www.youtube.com/watch?v=3zs1cgqX8FY&feature=youtube_gdata_player
Cred ca da, o maschez cu fond de ten, pudra, BB cream si alte chestii ce au aparut pe piata!
Andrei199114 întreabă: