| Orannginna a întrebat:

Daca ai putea sa treci de partea cealalta a oglinzii in care te privesti zilnic si ai putea sa te vezi pe tine, sa-ti privesti in interior si sa vezi ceea ce oglinda ta vede mereu, ai face'o? Cum te'ai descrie atunci?

Răspuns Câştigător
| danutza a răspuns:

Tot eu as fi... fie cu fard fie fara...infatzisarea e intr-o continua schimbare dar cu acelasi suflet murim happy

6 răspunsuri:
| shishilik a răspuns:

As vrea sa fie asa. As putea sa vad ceea ce vad ceilalti si as sti ce trebuie imbunatatit. Pana acum nu am avut probleme, dar mi-ar placea sa schimb cevahappy

| Gabry a răspuns:

As face-o! Probabil as vedea o fata disperata, timida si foarte sensibila, dar in acelasi timp si o fata sincera si inocenta.

auran
| auran a răspuns:

As face-o dar, nu mi-ar place sa descriu ceea ce vad, pentru ca as cadea intr-o depresie...

| juniper a răspuns:

La fel ca si comportamentul ma descriu, tot asa m-as vedea, dar nu mi-as placea sa fiu o oglinda, deoarece as sta numai intr-un loc din casa si nu mi-ar placea sa vad aceleasi lucruri zilnic.

| turist a răspuns:

As face-o! Numai asa pot fi, putin, mai obiectiv cu persoana mea! Asa as putea sa-mi cizelez comportamentul fata de cei din jurul meu!

| RuSuLeTzZz a răspuns:

Da, as faceo. intrucat chestia aia incolora. e singura care iti stie si
necazurile de zi cu zi. si bucuriile... si de ce nu sentimentele cele mai profunde. Descrierea este de prisos si acum.si daca ai "trece" de cealalta parte a oglinzii intrucat trebuie sa lasi pe cel/cei apropiati tie sa te judece.si atunci cand vei vedea acel "ceva" in ochii individului/individei. vei putea spune ca te poti face placut sau.contrar esti o fire introvertita.etc. Cred ca intelegi ce vreau sa zictongue

Te pup dulcetongue