Mi-aș lua 10 caiete studențești și aș începe să scriu. Apoi când s-ar termina aș mai lua 10. Și tot așa. Aș vrea să îmi golesc mintea de tot ce am trăit. Să fac un fel de biografie și o carte despre viață, care poate ar prinde bine cel puțin familiei și prietenilor.
M-as duce undeva departe dracului într-o pădure cu un lac cum vezi in filme si as sta acolo singur, nu înainte să-mi arunc telefonul în lac si să mă răcoresc cu o înjurătură.
As face tot ce mi-am dorit(sau ce e posibil), m-as razbuna pe nimicurile alea care tot timpul ma nerveaza(colegii sau copii retardati care n-o sa aiba viitor...) si dupa mi-as petrece timpul cu familia si prietenii, mi-as lua ramas bun si mi-as asigura un loc de veci.As merge sa-l verific inainte sa mor ca sa fiu sigur ca e bun.
As vrea sa ma razbun pe toti cei care mi-au facut rau, sa ii spun fetei pe care o plac ca o iubesc su sa-mi petrec timpul cu familia cu gratare bautura si muzica data maxim
Aș face pregatirile pentru viitoarea pomană XDȘun sac de nuci(pentru colivă), 30 de cornuri...
M-as imbata grav in prima zi pana as intra in coma ascultand Nimeni Altu' dupa mi-as omori toti colegi ratati care nu mi-au dat pace, as sta cu familia si prietenii
☻ întreabă: