Eu am ales sa traiesc vesnic cu Dumnezeu.Am primit siguranta mantuirii in inima mea.Moartea este trecerea in vesnicie.Depinde unde iti pregatesti loc de aici de pe pamant.Cu Dumnezeu, sau cu cel rau.Domnul Isus cand S-a inaltat la cer a zis,, Iata Eu ma duc sa va pregatesc un loc ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi. 1Ioan2:25,,Si aceasta e promisiunea pe care El ne-a facut-o:viata vesnica.,,
Probabil ca imi voi continua scoala cu mai mare drag,as face un liceu si o facultate sau chiar mai multe,mi-as alege un job stabil,fara prea multe batai de cap,cand voi considera imi voi intemeia o familie,copii (nu foarte multi:-s) mi-as cumpara o casa care sa imi satisfaca toate preferintele,as calatori in toate tarile posibile si imposibile,as dormi,as gusta din toate deliciile (mancare) lumii,mi-as cumpara toate hainele care mi-ar straluci in ochi mi-as schimba look`ul non stop m-as apuca sa fac tot felul de sporturi(handbal,fotbal,basket,volei,tenis etc etc) . In prima idee acest gand"ce as putea face daca as trai vesnic?" te duce la o idee in care iti imaginezi ca te-ai plictisi, ca nu ai avea ce face, insa eu cred ca de asa o viata nu te-ai plictisi;*
Pai pana pe la 89 de ani mi-as duce viata, asa, banal. Apoi mi-as inscena moartea si as pleca altundeva, sa imi incep o viata noua.SSi apoi as pleca si de acolo. Si cand s-ar termina toate locurile dupa pamant m-as duce pe Marte, ca tot zic astia ca o sa ne mutam pe alta planeta.Si de acolo as calatori din nou.Si as cunoaste oameni.Si iti dai seama ca as fi ca un vampir.Si m-as da mare ca am vazut in anul 2011 cum se certa Basescu cu Boc.
Revenind, iti spun ca eu cred in reincarnare.Si moartea ar fi o noua nastere pentru mine.Deci, traind vesnic ar fi ca si cum m-as reincarna fara sa uit viata anterioara.
Sa traisc vesnic unde? Daca te referi la pamant si lumea asta, ar fi un CHIN. Ai spus doar "a trai" nu si "a fi tanar", deci nu cred ca as mai avea vreo putere in mine la 1000 de ani. Daca te referi la viata din cer atunci as face tot ceea ce nu am avut curajul sa fac in viata asta.
As incerca sa ma sinucid dar doar sa vad ce senzatie se traieste... si in acelasi timp poate sa inteleg ce gandesc cei care au facut'o! In rest, cred ceea ce fac si acum. binenteles :'tanar vreau mereu sa fiu, sa traiesc asa cum stiu '...
Interesanta intrebare. Nu m-am gandit niciodata ce voi face. Probabil ca ma voi plictisi si voi suferi, deoarece raman singur si vad cum cei dragi mie mor.
Păi aş face tot ce fac acum, doar că în repetate ori. Dacă aş termina scoala, aş petrece timpul numai cu prietenii Dar tu?