| Cksihja a întrebat:

Dacă am fi într-o simulare cum am ieși din ea?

13 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Vad ca voi, cand veniti cu teorii imbeciliste ca astea, nu va strofocati sa le argumentati logic.
Usor sa pui intrebari stupide fara fundamente argumentate, nu-i asa? rolling on the floor
Ce te face pe tine sa crezi, in prima instanta, ca ai fi intr-o simulatie? Ai dovezi? laughing
In afara de concept, nu ai cum, logic vorbind, sa iesi dintr-o simulatie daca nu esti intr-una.

Off-topic: plus ca, daca ar fi fost o simulatie, nimic nu ar fi atins nivelul de complexitate al realitatii noastre, fie pe calculator, fie pe tehnologii extraterestre&bullshit.
Mai trebuie sa completez si cu asta: de unde ai sti ca cei care simuleaza lumea noastra nu sunt si ei simulati si tot asa? Am ajunge la un paradox prea complicat ca sa merite pierderea timului, iom, lucru pentru care nu se pune problema pentru ca nu avem dovezi care sa ateste posibilitatea experimentarii unei astfel de scenariu.

| Cksihja explică (pentru LPCTSTR):

Dacă am fi într-o simulare toată lumea ar nega asta.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Cksihja):

Extraordinar... si daca am fi in lumea reala am nega simularea, uite ca asta nu ma incalzeste cu nimic... ma rog, racoreste in zilele astea.

| mentholinks a răspuns:

Moarte.

| JicaContra a răspuns:

Take the red pill big grin

| RKBlue a răspuns:

Simularea de bac? Simplu.Astepti o ora si iesi din clasa.
Simularea de incendiu? Simplu, iesi din cladire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simulare a ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Murind.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alt+F4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem, si cand mori tot mai existi calatorind, pana dai in "negru" si atunci pieri. Deoarece sufletul (animism) este o particula de lumina care animeaza trupuri.
Cuvantul sanskrit KAL inseamna "negru" si "timp".

| Michaeel a răspuns:

Cu talent.

| Peachdelight a răspuns:

Întrebarea e, cine o sa reușească sa iasă?

Întrebări similare