| Vizitiul a întrebat:

Daca am ramane pretutindeni copii (lipsiti de maturitate, idealuri etc.), credeti ca am trai si muri degeaba? Am fi doar niste paraziti si atat? Justificati raspunsul.

10 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Daca am fi ramas copii nu evoluam si eram de mult disparuti.

| Vizitiul explică:

Lora- Citeste ce-a scris Adrian.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mai frate, copiii sunt cei mai mari vanzatori. Orice copil, daca isi doreste cu ardoare ceva, insista, reactioneaza, plange,"se da bine" pe langa parinti si rude, musca, arunca, intr-un cuvant, face orice pentru ca lucrurile sa iasa cum vrea el.
Nu ca nu as aprecia binefacerile educatiei, sa fim seriosi, ce s-ar intampla in lumea asta daca fiecare ar face numai ce ii trece prin cap, doar ca pe multi dintre noi, educatia ne determina sa intram in randul lumii si sa renuntam mai usor atunci cand vrem ceva.
Nu mai zic ca sunt atatia adulti paraziti pentru ca uita sa mai viseze, sa mai spere, sa mai vrea sau pur si simplu, le e lene.

Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns:

Noi de fapt ar trebui sa gasim echilibrul. Sa nu fim nici copii dar nici adulti desavarsiti. Sa stim cant trebuie sa actionam "copilaros" si cand trebuie sa fim seriosi.

| dexro a răspuns:

Si copii sunt rai dar lor li se iarta rautatea... deh inca nu au invatat sa o controleze

| FuckOnCocaine a răspuns:

Ar fi mult mai bine daca am ramane copii.

Uita-te in jur, nici nu e nevoie sa-mi justific raspunsul.

| Katy_8817 a răspuns:

Cred ca asa ar trebui sa ramana fiecare om, sa pastreze in suflet ceva din inocenta copilariei orice varsta ar avea. doar in copilarie esti pe deplin fericit. oamenii mari au uitat ca orice este trecator. grijile si problemele trec pana la urma, pana si viata trece. ar trebui sa invatam asta de la copii, sa nu ne mai credem atat de destepti.

| DjTactumare a răspuns:

cind ai fost copil ai incercat sa pui mina pe flacara de la luminare sau chibrit,sa vezi ce este, si te-a ars, a doua oara ai m-ai incercat? nu deoarece te-a durut, din greseli copilul invata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fie ca recunoastem sau nu,vom ramine undeva in adincuri copii,iar cind vom muri oricum vom considera ca am si trait am si murit degeaba, pentru ca omul, prin natura lui va ramine mereu nemultumit de ceea ce a facut caci va ramine mereu cu un ideal neatins care are sa fie si cel mai important lucru din viata tocmai prin neputinta de a-l atinge.Sintem parazitii planetei.