Nu. Sunt si alte metode sa traiesti pana in ultima clipa fara sa simti suferinta. Vorbesti cu un psihiatru sau cu un medic de la sectia paliative si vor sti exact ce ai nevoie. Pastilele fericirii artificiale sunt inventate de mult timp
In momentul actual probabil nu as lua-o dar as pune-o deoparte pentru vremuri ''bune''.
Ce spui tu acolo e vorba de un cyanide pill. Au fost folosite in razboi si in fiecare misiune de pe SSI exista o astfel de pastila in cazul in care lucrurile merg extrem de prost.
Iti dai seama ca intr-o societate normala nu o sa gasesti asa ceva.
Presupun ca e doar o intrebare de curiozitate.
https://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_pill
In alt caz, TelVerde Antisuicid : 0800 801 200
Parerea mea este ca nu meritati sa traiti daca ganditi astfel,sincer,cum te poti gandi astfel,bag de seama ca nu realizati ce afirmati, intreaba un om orb,paralizat,cu cancer,bonav mintal si aia din lagare vreau sa traiasca mai inca o zi,iar voi aveti totul si nu stiti sa apreciati ce aveti pacat,logic ca nu as lua nimic,viata este minunata,e doar una apoi dz stie ce o fii,dar macar stim cat traim acum, o viata ai,gandeste pozitiv,daca gandesti negativ ce rost are? Terminati cu drama,azi au murit cateva mii de copii de foame,cancer,si voi vb de pastile, traim in cele mai buna vremuri traite vreodata de specia umana cititi istoria, sa luati zinc sa va apere de corona, sa va spalati pe maini des, sanatate
Nu scapi de nicio suferinta.
Te vei naste din nou si o vei lua de la capat in conditii mai dezavantajoase. De exemplu.aspect fizic -50%nivel intelectual -50%..Practic un votant PSD perfect.
Cum, când lumea mi-e deschisă, a gândi socoţi că pot ca întreg TPU-ul să- abandonez, împiedicându-mă de o pastilă?
Crezi ca asta e un subiect de glumit? Mergi pe categoria dragoste si sex!
E mai ușor să luăm o pastilă și să scăpăm de tot decât să înfruntăm greutățile cu demnitate, nu-i așa?
Da, chiar cred. Poti glumi cu orice, orice. De ce crezi altfel?
Nu poti glumi cu asa ceva. Cum iti permiti ? Mergi pe categoria dragoste si sex!
Cred ca acolo iti este locul, o categorie pe masura inteligentei tale.
Acum spui ca viata e minunata, nu de mult aveai alta parere.Te ai schimbat in bine vad, poate te insori.
De cand am inceput sa slabesc, am vazut ca se poate, desi a fost greu, am realizat chesti care le credeam sf, de exemplu azi am mers 21 de km, am descoperit nihilismul optimist si budismul, mereu trebuie sa vezi si partea buna a lucrurilor si sa fi prevăzător, sa anticipezi raul înainte sa se întâmpla dar nici sa te plângi si sa cauti solutii
Eram ironic. Poti glumii cu orice si oricat, scuteste-ne de figurile astea. Daca vrei sa mori gasesti si alte metode, noi iti uram mult noroc!