In locurile unde as avea nevoie, la magazin, la mare, la munte, in strainatate ca sa nu mai pierd timpul, la munca, la prieteni in vizita, la cumparaturi, la bordel pentru sex, dar si aia se poate teleporta la mine la o adica, deci era bine.
La diferite evenimente in lume si dezbracat, ..As face me miratul si as vorbi in Klingoniana.
Eu m-as intoarce in anii copilariei mele! adica anii 90! insa daca vreau sa vad cum arata lumea in anii 60 70 80! pot sa ma duc in acele vremuri!
Scumpa mea asta trebuia sa scrii acolo unde am intrebat de masina timpului, aici am intrebat de teleportare ceea ce inseamna ca in prezent calatoresti, numai te transportezi instantaneu fara calatorii in locul dorit.
Eu sunt baiat dar fotografia e asa! in fine am cam inteles! ma gandeam la altceva! cand ai pomenit de masina timpului!
Am pomenit dar nu aici cauta intrebatea mea cu masina timpului ca si acela exista aici e intrebarea cu teleportarea.Doua intrebari sunt una cu teleportarea unde esti acum si una cu masina timpului trebuia sa scrii dincolo.
Normal că m-aș teleporta, oricine ar face-o pentru a nu mai pierde timpul pierdut pe drum.
Cât despre unde m-aș teleporta, nu știu. Nu as vrea să mă teleportez de ex pana la magazin (adică aiurea), m-aș teleporta să ajut persoane abuzate, dar sa am la mine si un pistol sa împușc niște "animale" in cap.
Eu in situatia asta m-as teleporta la fata mea pe care nu am vazut-o de la craciun in alta parte nu ca nu ar fi interesant sa ma trezesc hai hui fara nici un scop si singura.
Daa normal! In Los Angeles, Minneapolis etc. Ele sunt locurile pe care le visam de atata timp. Acolo da viata!