Ar fi aceeasi oameni, schimbat ar fi doar peisajul
Ne-am plictisi destul de repede de noua planeta si am incerca sa cautam viata si pe urmatoarea si asa mai departe
Si apoi am realiza ca tot mai bine e acasa
Cred ca astia mai ticniti vor merge pe Marte.cred ca mi-ar placea sa fac o excursie acolo. daca merg ticnitii planetei pe Marte vin si eu .
Este posibil daca aduc aer pe aceasta planeta, dar cred ca acest proiect o sa se realizeze peste multi ani, cand voi fii batrana.
Cum sa devina noua societate? nu cred ca s-ar schimba ceva. Pana la urma ne-am cara "valorile" de pe Terra pe Marte. Daca oamenii nu se schimba, as face doar o vizita, din curiozitate.
Identica.Foarte identica. Oamenii sunt aceiasi doar, mentalitatea lor sunt este aceeasi, cu ce ar schimba planeta situatia?
Pentru tot ce se intampla pe aici suntem de vina noi oamenii, nu planeta, oriunde ne-am duce am lua cu noi obiceiurile, naravurile, defectele, tot ce ne alcatuieste, cu bune si rele, dupa o vreme nici nu ne-am mai da seama ca suntem pe o alta planeta, doar, cine stie, daca ar avea conditii de trai oarecum diferite, dar probabil ca mi-ar placea sa incerc, ar fi o aventura fantastica...pana s-ar aglomera...
Marck94 întreabă: