Un inger. Categoric!
Vezi tu... aceasta moda cu vampirii a dat peste cap o generatie intreaga a cartilor SF. Acum, vampirii stau sa fie detronati de ingeri.
Parerea mea este ca toata aceasta poveste cu SF-urile induc o parere gresita despre ingeri.
Tot sincer iti spun ca si mie imi plac la nebunie astfel de scrieri, dar le iau ca atare - carti SF de aventura sau roumance
As alege sa fiu inger, deoarece sunt creaturi divine. Desigur, este o intreaga poveste si cu cele 2 categorii total opuse de ingeri. Ingerii protectori, si cei diabolici ( cei ce au dat nastere nephilimilor. Pana la urma urmei se spune ca pana si Necuratul a fost odata cel mai de seama inger, Lucifer, Steaua diminetii.
Este o poveste lunga
Cert este ca as alege sa fiu un inger protector
Sa fiu inberg ziua si sa fac bine si noaptea sa ma transform in vampir si sa stric tot ce am facut
As alege inger sa pot veghea peste oamenii care fac rele si daca as putea sa le spun ca nu mai trebuie sa faca asta.
Inger.Pentru ca ingerii reprezinta dragostea, afectiunea si puritatea absoluta >:d
Am al 100-lea răspuns.
Aș alege să fiu vampir, ar fi mai incitant și mai interesant.
Dacă m-ai fi pus între un diavol și înger clar aș fi ales înger.
Am vazut un raspuns cu care sunt si eu de aceeasi parere. ziua inger noaptea vampir
Inger pentru a ajuta oamenii... Pana la urma cei care vreti sa fiti vampiri de ce ajutati lumea de pe TPU? Pentru ca sunteti buni. Deci cam toata lumea de aici este un fel de inger!
Vampir. Ador vampirii :X:X
Sincer nu mă simt capabilă să duc o viaţă aşa liniştită ca a unui înger
Hm un inger.dar cred ca si un vampir.am un stil mai ciudat asa ca m-as axa mai mult sa fiu vampir