Pe aia cu fund tonifiat, pentru ca-i pasa de aspectul ei fizic (ca doar nu te nasti cu fund tonifiat). Ce-as mai filosofa intre fesele ei...
Si daca,asa cum se intampla de multe ori, aceeasi femeie are si unele si altele, cum ies din dilema filosofii? Nu ma duce gandul decat la Magarul lui Buridan...
Daca ai reusit sa treci dincolo de gindirea turmei si vezi destul de clar ca sexul n-are nici in clin nici in mineca cu dragostea ai invins.Ce importanta are cum arata ea cind nu indeplinesti decit o lege simpla a naturii? Esti functionabil,o faci oricum si peste tot sint fluturasi de fericire, mai putin in tine, dar ti-ai facut datoria.
Cum sa-ti zic eu tie, daca mi-o aleg pe cea cu fundul mare, e posibil ca atunci cand o fac pe la spate, sa ma pierd in Oceanul Pacific sau sa intru cu totul.
Gata, m-am hotarat. Imi aleg pe cea cu tatele mari, ca sa pot dormi pe baloane.
Nu mai cauta idealul feminit! Ia de la mine ce-ti dau :http://www.google.ro/......tp?/imgres
As alege Windows 8 cu IE10, nu Mac OS cu Safari. E un raspuns filosofic cu s sau cu z, who cares...tratati-l ca atare!
TheDeadMan întreabă:
anonim_4396 întreabă: