| SaveTheNature a întrebat:

\Daca ar fi sa fac un tur al Romaniei de 1 saptamana in care sa cuprin cat mai multe judete. ce as putea vizita?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place "istoria ", pleaca prin Moldova si apoi coboara prin Maramures, pentru frumusetea locurilor.Nu iti va ajunge o saptamana. Drum bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PeaceInHeaven, fara suparare, nu am nimic cu tine, ba chiar imi plac multe dintre intrebarile tale, dar pentru tine exista doar categoria asta pentru orice tip de intrebare? Categoria Turism era doar putin mai jos.

| SaveTheNature explică (pentru anonim_4396):

La categoria asta:
1- primesc mai multe raspunsuri
2- "raspunzatorii" sunt mai apropiati de varsta mea(27 de ani)
3 -la categoria asta intra persoane mai capabile.
4 Am un "fix" cu aceasta categorie. Probabil ca sufar de autism. Ca nu-mi place nici munca in echipa, imi place buletinul meteo, insectele, si ma excita natura.
O sa merg la un control.

| Hombre a răspuns (pentru SaveTheNature):

Chiar te rog sa-ti faci un control, dar la porbagajul masini sa nu uiti berea pe care trebuie sa o da-i, cand intri in Romania vezi primul card de capre pe care il intalnesti, sunt in preajma lor. Daca tot ti-a venit de voiaj nu rata Transalpina, am fost anul trecut, superb. Excursie placuta.
http://www.youtube.com/watch?v=_N9eMYGGGd8

| SaveTheNature explică (pentru Hombre):

Multumesc.Am si un copil care va avea 6 luni cand vin eu pe la inceputiul lui septembrie. Sa nu vin odata cu turma, sa fie la low cost, si sa scap de canicula.
Si trebuie sa ma limitez la zone fara escaladari cu copilul in carcabig grin.

| SMarius a răspuns:

Hai in Maramures... Ocna, Sighet-Memorial, Sapanta-Cimitir+Biserica de lemn(cea mai inalta din Europa)...ai ce face o saptamana numai aici big grin

| Ririi a răspuns:

Nordul Moldovei, Maramuresul, Castelele Bran si Peles, Delta Dunarii, Transfagarasanul etc.

| thudors a răspuns:

Nordul moldovei, bucovina si transilvania