Inainte credeam in "Se putea si mai rau", dar tu mi-ai demonstrat ca mai rau nu se poate.
Nu te mai apuca de atatea lucruri in acelasi timp, incearca sa te hidratezi mai mult si poarta naibii ochelarii aia, ca ai dat o caruta de bani pe ei.
De fiecare data cand ma privesc in oglinda am acest sentiment si imi spun:Fi tare, dupa ploaie vine soare!
Mi-ai citit gândurile Deşi... cred că nu voi putea vreodată să îmi dau şi un răspuns 100% sigur şi complet la această întrebare.
Pe lângă asta, i-aş mai spune persoanei mele şi să aibă tăria să-şi urmeze calea, să TRĂIASCĂ şi să nu uite că unul dintre lucrurile cele mai importante e să fie o persoană bună.
Nici eu Pana la urma e cea mai grea intrebare. E o intrebare adresata nu doar propriei persoane, ci intregii omeniri. Probabil ca sa ajungem sa stim 100% cine suntem, ar trebui sa intelegem absolut tot despre univers, ceea ce e aproape imposibil.
Exact Si sa faci ceea ce crezi tu ca e bine cu adevarat, sau ceea ce simti tu ca e corect, indiferent de ce-ti spune lumea.
Da, aşa e. Cred că trebuie să ne împăcăm cu gândul că e o întrebare fără răspuns; cea mai grea întrebare, într-adevăr.
Da, ar trebui să facem ceea ce e bine şi corect cu adevărat; doar că mai sunt şi persoane care fac ceea ce li se pare lor corect şi bine când de fapt poate e chiar opusul. Depinde şi de judecata fiecăruia, de capacitatea de analiză, observaţie şi de empatie.
"Nu-ti mai face atatea griji! Piramidele nu s-au construit intr-o singura zi".
Apoi mi-as da un sut in fund si mi-as spune ca e timpul sa am mai multa rabdare.
I-as spune sa nu mai fie atat de increzatoare in oameni, si as intreba cine este cum a spus sublime .
Adica"sa faci pe tine?"
Adica "sa ma cac pe capul tau"ca-s prost si fac totu' invers
anonim_4396 întreabă:
教皇 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: