| gabriela007 a întrebat:

Daca ar veni extraterestii pe Pamant, ce le-ai zice? laughing

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Daca e sa o iei serios, nu cred ca vreunul din noi ar mai avea cuvinte...
In primul rind impactul intilnirii ar avea consecinte emotionale serioase. Cei mai multi dintre noi ar fi speriati, si doar citiva ar sta in fata lor din pura curiozitate. Si cred ca nimeni nu va fi suficient de lucid incit sa caute sa comunice cu ei.
Apoi, e greu intre oameni sa comunici cind sunt de limbi diferite, si niciunul nu cunoaste limba celuilalt. Cred ca din aceasta cauza ne-am pierde cu totul in prezenta lor, si ei ar trebui sa aiba suficienta inteligenta si suficient tact ca sa ne ia cu binisorul pentru a ne reveni mai intii, si apoi pentru a comunica cu ei.
Am raspuns serios, dat fiind categoria la care a aparut intrebarea.

32 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Hai salut!

| AvalohAlyn a răspuns:

Sincer, i-as intreba cum este in lumea lor, i-as ruga sa-mi povesteasca tot despre ei. dar desigur acesta este un vis, o irealitate pentru ca intalnirea ar avea impact mare sufletesc, psihic, plus ca nu se stie ce fel de extraterestri sunt, daca sunt pasnici, evoluati, involuati etc.Si nu putem sti dinainte ce reactie vom avea, cu siguranta ca nu prea va sta nimeni de vorba cu ei.

| Razvan a răspuns:

-Ba plecati la voi, ca aici e saracie lucie. Dupa ce ca suntem amarati, mai veniti si voi sa ne luati de la gura.Huaooo

| Angel0 a răspuns:

Problema e ce ne zic ei nu ce le zicem noi.
Ei pot zice de exemplu:Copii gata cu joaca pregatiti-va pentru 2012, am venit sa facem curat dupa voi.

| anad a răspuns:

Cred ca ei, fiind asa avansati, nu au nevoie de cuvinte pentru a sti ce gandesti si daca esti bucuros sau esti ostil.

| dexro a răspuns:

Nu as spune nimic doar as zambi happy... o sa scriu un post pe blog despre asta...

| Laminin a răspuns:

Hei!
Cat costa un bilet sa merg si eu cu voi pe Luna? love struck day dreaming
Gbu :]

| hominid dreak a răspuns:

I-as primi cu paine si cu sare, i-as imbata si le-as fura nava.

| ERMO a răspuns:

Bine ati venit astia ai nostri ne-au tras destula teapa asa ca mai bine facem schimb de planetelaughing

| Sconcsiş a răspuns:

Sa-l ia cu ei pe Boc

| Sconcsiş a răspuns:

"Hai la un Hold'em/o tabla/ un sah!"

"Baaaaa Einstein!"

"Semeni cu Becali, man

| noktambul a răspuns:

Beiii, de unde-ati aparut si voi, ca urati mai sunteti!

| muzicalBoX a răspuns:

Le-as zice sa si asigure navetele cand vin in Romania fiind ca altfel pleaca pe jos.

| BurN a răspuns:

Show me the alien women devil.

| Lili_4370 a răspuns:

Nu-i loc!

| vincze_2660 a răspuns:

Sincer i-as intreba daca si ei cred in acelasi Creator! In mod normal toti suntem facuti de acelasi Dumnezeu, nu? Sau...

| slayer09 a răspuns:

Se pare ca extraterestii deja sunt printre noi, de exemplu BOC, nimeni nu prea se intelege cu el, toti suntem stupefiati cand apare la tv si avem convulsii la pumni atunci cand il vedem pe strada laughing)

| max_4494 a răspuns:

I-as trimite inapoi suparat ca au venit pre tarziu(ca americanii).

| Beatrice a răspuns:

Nimic.laughing
le-as da șpaga sa plece de pe Terra laughing + o cafea sa nu ne atace laughing

Lol! buna întrebare laughing

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Și voi săraci? Hai cu noi la cerșit!

| larysa_4174 a răspuns:

Sa ma ia cu ei... poate e mai bine acolo

| Raresik a răspuns:

Heyyyy:X

O cafea ceva?smug

| MrBlueEnergy a răspuns:

Buna ziua.Ma numesc Basescu. I-a ziceti...sunteti bugetari? Ai platit pentru a ateriza aici?
rolling on the floor

| Yuji a răspuns:

"Si voi tot la furat?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ia uite, mi-au venit rudele! Mai intarziati mult? "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine a-ti venit.noi ne vedem de treaba, vedeti-va de drum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

se vede ca esti aeriana, ce cauta intrebarea asta aici?

| Anonim69 a răspuns:

"Avea dreptate mama cand zicea ca seman cu un extraterestru cand ma trezescstraight face"

| Tudor1212 a răspuns:

As juca cu ei Adevar si Provocare! si le-as da o provocare tare...sa ma lase sa le conduc navasmug