| ExXify50 a întrebat:

Daca asta ar fi ultima ta zi, cu cine ti-ai petrece ziua aceasta? De ce cu persoana respectiva? ce inseamna ea pentru tine?

13 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Cu parintii mei si cu bunicii.Nu cu cineva separat.Ii iubesc in mod egal si mult.Inseamna ''Raiul'' pentru mine.Ei imi doresc binele si se bucura cand mi-e bine iar cand sufer imi alina durerea si sunt tristi si ei. Daca ar fi ultima zi mi-as imbratisa familia si le-as multumi lor si lui Dumnezeu pentru tot.

| Inferno a răspuns:

Cu arahnida mea.

| WR104 a răspuns:

Nu-mi dau seama cine ar putea sa fie, as organiza un concurs pentru a ma decide.

| Musique a răspuns:

Era cândva o persoană cu care puteam sta toata viața.Acum,aș da orice,pentru un minut, doar unul.

Ultima zi, e mai furmoasă dacă o perteci cu toți cei dragi, dar cu nu știi când e acea zi, eh...
Baftă.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Cu Bach.

| Mădă0611 a răspuns:

Si daca mi-as petrece-o singura? laughing Stiu ca dupa moarte n-am ce sa mai regret, gen ca n-a fost persoana potrivita, dar prefer sa fiu eu cu mine si muzica mea, oamenii m-au dezamagit mereu, nu vreau sa acord cuiva ultimele ore.

| mentholinks a răspuns:

As fi nerabdator, astfel mi-as pune capat singur zilelor scurtand la maxim asteptarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi ultima mea zi? Cred ca m-as duce sa jefuiesc o banca.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Cu mine.
Pentru că vreau să am ultimul cuvânt.

| spaghetty a răspuns:

Singur+un bax de bere+pc+muzica=perfect laughing

| IonelaaaS a răspuns:

Pai cu prietena mea cea mai buna pentru ca ea stie tot despre mine sh niciodata nu ne "saturam" de povesti, dar cred ca as sta sh cu a mei sh cu iubitul.tu?batting eyelashes

| ExXify50 explică (pentru IonelaaaS):

Pai cu mama(pe ea o iubesc cel mai mult)apoi cu iubi dubi =]], cu prietenii.happy

| Xtal a răspuns:

Eu.Ca n'am cu cine.Nu stiu.