Vad ca toata lumea a pus banii cam pe primele 2 locuri. As fi ipocrit sa zic ca nu imi plac, dimpotriva, imi plac foarte mult, dar din moment ce sper la o minune ca sa imi indeplineasca dorinta de "a avea bani" inseamna ca le duc dorul, si ma scufund si mai tare in neputinta.
Eu nu imi doresc decat un singur lucru: in fiecare zi, sa gasesc un motiv de a zambi. Lucru ce in ziua de azi, e greu!
1. Sa nu mai fie asa ciufuta dimineata
2. Sa nu o mai invite pe ma-sa la noi
3.Sa vada ca mi-am facut barba si m-am tuns.
Sa am, sa traiesc si sa vad tot ce mi-am dorit vreodata(trecut, prezent si viitor).
1. Să nu mai existe oameni demni de milă.
2.Să pot călătorii in viitor pentru a ma intoarce si a comunica leacurile necesare pentru bolnavi.
3.Mă mai gandesc.
Sa am puteri speciale
Parintii mei sa fie nemuritori
Sa mi se indeplineasca toate dorintele(fie ele posibile sau nu)
1.Sa fiu populara
2. sa fiu prietena lui Harry Styles *-*
3.Inca 10000 de dorinte
1.Pacea mondiala, 2.Hrana pentru toti, 3. purificarea apelor distruse de poluare!
1-Sa am sanatate maxima
2-Sa depinda soarta omenirii de deciziile mele
3-Iubire pura.
Deoarece mentalul omului este intr-o perpetua schimbare, nu tot ceea ce azi pare "idealul", nu inseamna ca va ramane asa si-n viitor. Cum nu totul va fi intotdeauna asa cum pare a fi la un moment dat, nici dorintele nu vor fi vesnic identice de-a lungul vietii LiZa. Intrebarea ta este una interesanta, dar in esenta ei este cat se poate de retorica asa ca haide sa gandim putin altfel, "eliberandu-ne" de "lanturile" TIMPULUI si sa vedem ce ar putea ramane relativ valabil constant in necesitati:
1. SANATATEA ne va fi intotdeauna de-a lungul timpului, primordiala.
2. MINTEA, oricat de multa ar fi ea la un moment dat, ne va fi intotdeauna de prisosinta si de un mare si real ajutor.
3. NOROCUL va avea intotdeauna rolul sau de necontestat pentru orice "reusita".
Asa ca eu LiZa mi-as alege: SANATATE, MINTE SI MULT, FOARTE MULT NOROC!
Alexsiatat
1.Toti oamenii (si eu) de pe planeta sa fie sanatosi.
2.Să nu existe minciuni.
3. Fericire
1.Pace in lume
2.Sa am un Ferrari Laferrari :3
3.Sa mai am 1 million de dorinte
1. Să mi se îndeplinească toate dorinţele
2. Dacă mi s-ar spune că nu pot, mi-aş dorii să pot.
3.Aş cere din nou să mi se îndeplinească toate dorinţele.
Însă, evident că viaţa ar fi prea uşoară şi mi-aş dorii să nu-mi doresc nimic.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
flbogdan întreabă: