As distruge pestii, si interlopii si mai apoi masonii si alte secte mai mult sau mai putin daunatoare omenirii, a si as interzice razboaiele spre deosebire de SUA care traiesc de pe urma razboaielor!
As crea un sistem mondial asemănător celui elvețian in care fiecare unitate administrativă va hotara prin referendum legile propuse de un parlament tehnocrat.
Ahh, abia acum am văzut ce ineptii ai răspuns la întrebarea aia despre limitarea plăților cash... Pfff, sper sa nu ai vreodată putere așa că întrebarea ta nici măcar asupra cartierului in care trăiești.
Te grăbești cu masonii! Nu se știe cine a fost în spatele acestui lucru! Masonii își doresc să conducă lumea din umbă și cu cât oamenii sunt mai mulți, mai săraci și mai puțin educați cu atât sunt mai ușor de manipulat și dominat!
Un sinistru personaj al istoriei sec. XX a spus: "Pe pământ va fi pace atunci când ultimul om îl va ucide pe penultimul". Cred că aici găsim soluția problemei! Și după cum bine se știe acel personaj era antimason convis! Și nefumător!
Eu personal, nu ma consider capabil sa detin o asemenea putere, si daca ar fi totusi sa o detin, probabil ca ar profita altcineva de slabiciunea mea si ar fura-o pur si simplu. Eu ma consider mai mult o persoana care sa fie mana dreapta sau un sfatuitor a persoanei respective. Prefer sa ghidez acel dictator sa nu ia decizii barbare si extremiste, pentru o lume mai buna. In acelasi timp, find loial pana la moarte. Prefer sa fiu un lider, dar nu unul cu putere absoluta.
As crea un model economic care sa fie favorabil pentru toate clasele sociale menit sa stimuleze competitia si sa elimine saracia.
anonim_4396 întreabă:
Gigi777 întreabă: