Bună.
Mai bine nu ai mai pune o astfel de întrebare, sentimentul este groaznic să știi că mai de trăit un mic timp, atât pentru tine cât și pentru cei de lângă tine!
Pa, pa.
Ca lumea să devină un loc mai bun, adică să moară toți căcații ăia de corupți (Scuzați expresia)
Sex salbatic neprotejat cu Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu. Nu ma intereseaza daca e pe rand sau amandoua in acelasi timp.
Depinde daca nu ar merge dorinta sa traiesc mai mult mi-as pune sa imi fie iertate toate pacatele pentru a ajunge in RAI
Pai eu miaas pune dorinta: ca rudele, prietenii si toti oameni sa fie sanatosi si sa nu moara curand.
Are foarte mare dreptate Leguitoarea.nu ca Codrut. pustanu ala cu probleme psihice.SAU bugy.eu mi-as dori sa imi pai pot pune inca 3 dorinteacelea ar fi ca rudele mele apropiate care miau fost la bine si la greu sa traiasca o viata in puf si sa fie totul pentru ei lapte si miere(nu imi pasa daca ma uita)aa Cei care isi bat joc de animale, copii etc sa li se intoarca roata dar sa fie x3 mai mult(acum Dumnezeu El, alege)si Basescu...(in categ 2 cu sa se intoarca roata)sa nu mai conduca si ceilalti sa nu mai fie (dar asta am zis la dorinta2)sa fie o lume mai buna...si toti oamenii sa ttraiasca vesnic(aia buni)sau 1 singura dorinta sa am dorinte infinite.ori sa.ca toti sa traim vesnic murim iar inviem.si tot asa ':X
Nu mi-as dori decat baterie in mp4-ul meu Sa pot asculta melodiile preferate pana in ultimul moment.Glumesc,bineinteles.Probabil mi-as dori ca familia si prietenii mei sa nu sufere pentru mine, ci sa se bucure ca le-am fost alatauri pana in "momentul decisiv". Desi e foarte ciudat sa ma gandesc la asta, cred ca acest lucru mi l-as dori:Familia si prietenii mei sa fie fericiti si atunci cand se gandesc la mine un suras sincer sa rasara pe ale lor buze.
Sa le multumesc familiei ca m-a crescut si ca mi-au oferit multe atata timp
anonim_4396 întreabă: