M-aş întoarce în anul 2010 şi mi-aş cumpăra bilet la Sonisphere, dar pentru data de 26 iunie (viţa de vie, anthrax, megadeth, slayer şi metallica), nu pentru data de 27 (luna amară, stone sour, anathema, alice in chains şi rammstein).
Nici eu nu ştiu ce a fost în capul meu atunci.
Nu, orice lucru, oricât de rău, a avut un rol în formarea mea ca persoană. Nu aş schimba nimic.
Nu cred ca as dori sa schimb ceva.Am facut alegeri pe care nu le regret.Sunt fericita si implinita.Am o familie frumoasa, am trei copii minunati si il am pe Dumnezeu in viata mea.Isus este modelul meu de viata.
As schimba ceva.
Dar...Mai bine nu, a fost o experienta neplacuta din care am invatat. Desi mi-ar placea .
Dar...Alta pot sa schimb...As schimba partea cand alergam dupa tata si am intrat cu capul in geamul de la baie si mi-a intrat sticla in gat.
Da!, M-as intoarce cu o zi inainte sa fug cu portofelul pe care l-am gasit pe banca in parc inainte sa vina detinatorul si sa-mi multumeasca ca i l-am gasit! Just Joking!, paai, sincer Lexii chiar as da timpul inapoi sa schimb multe + faza cu portofelul LMFAO!
Daca m-as intoarce in trecut cu (,) cunostintele mele de acum, cu toata experienta acumulata, atunci da, as putea sa evit anumite greseli si poate chiar sa salvez cateva vieti. Ar fi frumos...
Toate chestiile ce se întîmplă în viața mea, se întîmplă cu un anumit scop.
Deci... nu ași schimba nimic.
@Lexii, n-aș dori să schimb nimic.
Dragă Ema, am văzut că tu, în nenumărate postări, îl aduci pe dumnezeu în discuție. De ce ții neapărat s-o faci? Crezi că lumea nu s-a săturat? Mă întreb oare, dacă ai răspuns la Gastronomie sau Trivia/Amuzante, ai vorbit tot despre el.
@
FuckOnCocaine
De ce deranjeaza pe unii cand aduci aminte de Dumnezeu? De parca i-ai injura.Eu il iubesc pe Dumnezeu, si as dori sa atrag atentia unora ca El exista si ca ii iubeste.Ce vezi asa de rau in acest lucru?
@Ema, dacă îl iubești, iubește-l pe mess cu prietenii tăi, cu soțul, copchiii și tot neamul. Nu vii aici și la fiecare postare, pac, îl bagi pe el. Ești trimisă?
@FuckOnCocaine
Da.Sunt trimisa. Spune Biblia :mergeti in toata lumea si propovaduiti evanghelia :cine va crede si se va boteza, va fi mantuit.Cine nu, va fi osandit.
@Ema, comentează într-o pagină A4, acest citat din biblie. Ce înțelegi tu din el. Până mă aburești pe aici, mă duc să-mi termin mâncarea, te pup, Moise!
Mhn24
Domnezeu sa te binecuvanteze.Vezi te-am iertat ca m-ai injurat.Ce-i drept, in engleza.
Cucoană, v-am rugat să faceți ceva, nu să mă întrebați dacă știu să gătesc.
Mda. Multe. Aș începe în primul rând cu notele. Date fiind cunoștințele mele actuale, aș putea da iar testul/teza/examenul și aș fi de nota 10. Cred că aș contnua cu momentele în care am început primele vicii: cola, aș arunca sticla din mână, aș pleca de la MC înainte să fii mâncat ceva de acolo și i-aș preda mamei modemul de Internet.
@Ema, știu eu de ce îți dau stupid. Nu ai fost în stare să-mi faci un scurt eseu cu părerea ta despre citatul acela din biblie. Ai băgat-o repede pe aia cu mâncarea de parcă m-ar durea pe mine undeva de ironiile ieftine pe care le faci. Așa că, ia-ți crucea, evanghelia și toate ustensilele și lasă-ne cu actele de caritate. Azi ai demonstrat cât ești de creștină. Amin. P.S. :Făcui o ciorbă de perișoare și-o musaca de plângi, vii la masă? P.P.S : Zi bogdaproste, că doar ești creștinopată!