| savemelord a întrebat:

Daca ati putea face parte din societatea secreta Illuminati, ati accepta? Si sa-mi argumentati va rog de ce ati/nu ati face parte!

17 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Deduc din intrebarea ta ca habar nu ai despre ce vorbesti... in primul rand, illuminati nu exista, masoneria da, illuminati, nu, si e o mare diferenta intre cele doua : "Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt[1], care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt[2]. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa."

In al doilea rand, masoneria, daca ai fi atat de dragut sa te documentezi temeinic pe google, caci nu e asa greu, nu e un lucru de joaca. Avand in vedere ce presupune de fapt, care e scopul masoneriei... ai pus cea mai ...neinspirata intrebare. Nu ar vrea nimeni sa faca parte din masonerie, daca ar sti ce e de fapt. Dar multi sunt prosti, precum vedem, si habar nu au ce presupune masoneria, si nici in ce se implica. Altii au ajuns aproape de untilmul nivel, iar cand si-au dat seama de scopul lor, au abandonat. Unii au fost ucisi, altii au reusit sa scape. Toate acestea insa, sub influenta unei entitati bine-cunoscute.

Nu inteleg de ce ai pus aceasta intrebare... nimeni nu ar vrea sa fie, dar prea putini stiu ce inseamna. Tu poate vrei sa vezi cati ignoranti sunt si raspund cu ''da''? Sau nici tu nu stii prea bine ce presupune si vrei sa afli de la altii?
Sunt articole pe internet atat false, cat si adevarate. Insisi masonii au facut unele articole care, chipurile, spuneau cu ce se ocupa masonii, insa au inlaturat publicul de la adevaratul scop la unul fals. Sunt foarte multe piste false aruncate pe internet, si nu tocmai asa de multe care sunt si adevarate. Insa cu putina minte, iti poti da seama care sunt false si care nu : adevarul despre ei este abominabil - asa il recunosti.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Mayar):

Asa este, adevarul despre intreaga cacealma nu ti se releva decat la un grad inaintat. Din afara, este greu de presupus structura ei care tot a evoluat. Unele rituri stim sigur ca exista, dar poate ca nu si Illuminati. Mi-e greu sa cred ca Illuminati s-au mutat in State, este mai mult o propagare orala. Sau poate ca cineva a folosit intentionat termenul, asa cum un ambasador roman a folosit termenul de "perciunati" la adresa unui grup. Altii ii numesc "licurici". Recomand articolul Anti Masonic Party, daca nu l-ai citit deja. Banuiesc ca despre Dogma si Ritual (de Albert Pike) in primul rand, Bohemian Grove, Skull and Bones si altele, ai citit. Ar trebui sa fie scoase in afara legii cat timp majoritatea lucrurilor se discuta in spatele usilor inchise, iar organizatiile sunt oficiale. Hai ca-mi placi, esti unul dintre cei mai inteligenti useri.

| Mayar a răspuns (pentru Lawliet14):

Da, am citit multe, si nu imi pot inchipui cum oamenii nu vad ceea ce e atat de evident...

| T0T a răspuns:

Nu stiu ce este Illuminati.

| Doub a răspuns:

Nu. Nu vreau sa-mi bat joc de oameni.

| drutzix a răspuns:

Illuminati nu exista! Grupul a fost desfiintat de mult.

-Acest mesaj a fost sponsorizat de Illuminati si Asociatia Masonilor Romani

| Theo94 a răspuns:

Daca as fi capabil sa fac parte din asemenea grupari, da as accepta, si nu-si vinde nimeni sufletul lui michiduta, astea-s dezinformari ca sa induca in eroare si care pun botu' pustii de 14 ani.

| Teardrop a răspuns:

Nu cred în Illuminati. Nu fără dovezi clare.

Răspuns utilizator avertizat
| dia456 a răspuns:

Nu deoarece nu imi place masoneria.

| raulinho0805 a răspuns:

Nu prea poti sa faci parte din masonerie trebuie sa fi la un foarte mare nivel si sunt 3 forme de putere in lumea asta putere politica, putere economica si putere media. Sunt putini in Romania care le au pe toate 3 vreo 8 la numar pe unii i au mai bagat si la inchisoare. Deci ca sa fii mason trebuie sa ai influenta nu intra oricine acolo.

| savemelord explică (pentru raulinho0805):

Ok, dar nu mi-ai raspuns la intrebare, daca ai accepta sau nu?

| raulinho0805 a răspuns (pentru savemelord):

Cred ca nu ma gandesc ca e si periculos ai avea acces la niste secrete care logic ca nu ai avea voie sa le divulgi

| FunkyGurl a răspuns:

Nu. Nu vreau să-mi vând sufletul diavolului.

| lyv a răspuns:

Da, nu o pot face pentru ca sunt fata. In aceasta societate secreta nu poate intra fiecare. Trebuie sa fie recomandata in primul rind de doi membri, barbatul/baiatul trebuie sa fie inteligent si desteapt. Acestor persoane li se deschid noi oportunitati si secrete ale universului. Sunt unele evenimente la care este invitata toata familia ( si de genul feminin ). Informatia de pe google sau de pe youtube nu este corecta si este data de persoane care nu fac parte din Mason, acestea nu au de unde sa stie despre ce se petrece acolo si inventeaza diverse.

| LMN22 a răspuns:

Sper ca nu ai de gand sa accepti asta?
Pai... Da daca cineva va face parte din asta... Va avea categoric parte de faima... Bani... Tot ce isi doreste.
Dar va trebui sa-si vanda sufletul diavolului...
Draga... Intra pe youtube si uitate la "demascarea industriei muzicale"winking